Hölskytyskurkut

Meillä tehdään kesällä helppoja hölskytyskurkkuja ahkerasti. Niissä ei ole mitään ylinmääräistä – sokeria, suolaa, etikkaa, tilliä ja kurkut. Ja melko nappi valinta juhannuksen mökkireissulla ja kalaruokien kaverina.

fk-holskytyskurkut.jpg

Hölskytyskurkut

– 1 pieni kurkku tai 2 avomaankurkkua
– tillisilppua
– 3 rkl väkiviinaetikkaa
– reilu ripaus suolaa ja sokeria

Kuori ja pilko kurkut ohuiksi viipaleiksi. Silppua tilliä. Laita kurkut ja tilli purkkiin. Lisää etikka ja reilu ripaus suolaa ja sokeria. Sulje kansi ja hölskytä kurkkuja reippaasti. Anna maustua muutama minuutti, ja tarjoile heti rapeana.

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.