Feta-perunasalaatti

Fetan ystävää ei haittaa kun herkullisen kotitekoisen perunasalaatin joukkoon lisätään vielä kourallinen suloisen suolaista juustoa. Simppeli perunasalaatti syntyy nopeasti edellisen päivän keitetyistä perunoista.

fk-perunafetasalaatti.jpg

Feta-perunasalaatti (6 annosta)

– 8 keitettyä perunaa
– 2 kevätsipulia
– 200 g fetajuustoa
– 1 1/2 dl kermaviiliä
– 1 tl hunajadijonsinappia
– 1 tl valkoviinietikkaa
– puristus sitruunanmehua
– suolaa ja pippuria

Leikkaa perunat reilun kokoisiksi kuutioiksi. Viipaloi kevätsipulit. Kuutioi feta. Laita leikatut salaattiainekset kulhoon ja sekoita joukkoon kermaviili.

Lisää salaattiin hunajasinapi, valkoviinietikka ja sitruunanmehu. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita ja maista. Lisää happoa (sitruunamehua tai etikkaa) tai suolaa ja pippuria tarpeen mukaan.

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.