Nopeat rapusalaattirullat

Toivottavasti teillä on ollut rentouttava viikonloppu! Sunnuntai-illan naposteltavaksi sopivat salaatinlehtiin käärityt suolapalat. Rapu, juusto ja valkosipulimajoneesi täydentävät toisiaan, ja salaatinlehdet ovat helppo kääräistä ennen palan haukkaamista. Nopea ja herkullinen tarjottava ystäville vaikkapa ex tempore illanistujaisissa!

fk-rapu-salaattipalat.jpg

Nopeat rapusalaattirullat (10 annosta)

– 1 lollo rosso salaatti
– 1 purkki jokiravunpyrstöjä
– gruyerejuustosiivuja
– valkosipulimajoneesia
– tuoretta tilliä

Asettele salaatin tukevimmat lehdet isolla lautaselle. Lusikoi aavistus valkosipulimajoneesi salaatinlehtien päälle. Nosta lehdille gruyerejuustosiivut ja valutetut jokiravunpyrstöt. Viimeistele suolapalat silputulla tillillä. Syöjät voivat kääriä täytetyn salaatinlehden itse juuri ennen puraisua.

fk-rapu-salaattipalat2.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *