Aamun piristys on…
Kukanterälehdet aamupalakulhossa. Tertin Kartanon kukkaismysli on ihastuttava tuttavuus.
Kukanterälehdet aamupalakulhossa. Tertin Kartanon kukkaismysli on ihastuttava tuttavuus.
Talven tullessa ajatukset siirtyvät lämpimän mausteisiin ruokiin ja kuumiin juomiin. Maustehyllyn perälle kesällä jäänyt muskottipähkinä on aika kaivaa esille sillä se on todella monipuolinen talvisesongin mauste. Parhaiten muskotti ystävystyy kanelin kanssa niin suolaisissa ja makeissa ruuissa.
Muskottipähkinää on saatavilla jauheena, mutta sitä kannattaa kokeilla myös itse kuivatusta pähkinästä raastamalla. Muskotin tuoksu keittiössä on ainakin yhtä ihanaa kuin sen maku!
Testaa muskottipähkinää…
Maitokahvissa
Aamupuurossa
Kasvissosekeitoissa – se sopii erityisen hyvin kurpitsakeittoon
Kakuissa ja muffinsseissa – tämä omena-saksanpähkinäkakku on parasta!
Pannukakku- tai lettutaikinassa
Vaniljajäätelö ja siirapin kanssa