Paistetut fetakääröt
Hei maanantai. Tänään tarvitsen jotain simppeliä ja nopeaa ruuaksi. Ei montaa työvaihetta tai raaka-ainetta. Mutta jotain hyvää. Ja ehkäpä tuoretta salaattia ja rucolaa sen jonkun hyvän kaveriksi.
Paistetut fetakääröt (2 annosta)
– 2 reilua palaa (200g) fetajuustoa
– 2 rkl tomaattipyrettä
– kourallinen kirsikkatomaatteja
– pieni punasipuli
– 1 rkl kapriksia
– loraus oliiviöljyä
– kuivattua oreganoa
– suolaa & mustapippuria
– tuoretta rucolaa ja salaattia tarjoiluun
Nosta fetajuustot reilun kokoisille paloille foliota. Levitä juuston pintaa tomaattipyrettä. Asettele päälle puolitetut kirsikkatomaatit, silputtua punasipulia ja kapriksia. Lorauta pintaan oliiviöljyä. Mausta kuivatulla oreganolla, suolalla ja mustapippurilla.
Kääri folio napakasti kiinni. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15-25 minuuttia kunnes tomaatit, sipulit ja juusto ovat pehmentyneet. Voit myös kypsentää kääröt grillissä. Tarjoile rucolan ja salaatin kanssa.