Pehmeä ja tulinen selleri
Olen yrittänyt opetella syömään selleriä jo pitkään. Kuullotettu selleri sen teki – pelkäämäni sellerin kitkerä maku on tipotiessään! Tulinen chili ja voissa pehmennetty, mutta vielä rapea selleri. Se sopii lisukkeeksi vaikkapa uunilohelle. Sellerin ystäville ja sitä karttaville, suosittelen kokeilemaan!
Kuullotettu selleri (4 annosta)
– 1 nippu selleriä (noin 6 vartta)
– 1 rkl voita
– 1 rkl oliiviöljyä
– 1 tl kuivattuja chilihiutaleita
Pilko sellerinvarret paloiksi. Kuumenna voi ja oliiviöljy keskilämmöllä pannulla. Kuullota sellereitä pari minuuttia. Lisää joukkoon chilihiutaleet ja kääntele sellereitä pannulla vielä muutama minuuttia lisää. Tarjoile heti.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.