Prosciutto + halloumi

Hullujen päivien perinteiset tarjousostokset meillä ovat vuodesta toiseen ilmakuivattukinkku ja halloumijuusto. Niiden inspiroimana mieleen muistui vanha suosikkiresepti, joka sopii vapaa illan herkutteluun. Rentoa viikonloppua!

fk-kinkku-halloumi-bruschetta.jpg

Prosciutto-halloumibruschetat (8-10 kpl)

– 1 maalaispatonki
– 200 g halloumijuustoa
– 10 prosciuttokinkkusiivua
– 1 purkki säilöttyjä grillattuja paprikoita
– tuoretta basilikaa tai timjamia

Viipaloi patonki ja halloumijuusto. Pyöräytä ilmakuivatun kinkkusiivun sisään halloumisiivuja ja pala grillattua paprikaa. Nosta käärö patonkiviipaleelle.

Paista leivät 200 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia kunnes kinkku on rapeaa ja juusto pehmeää. Ripottele päälle tuoreita yrttejä.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.