Arjen pieniä ilon hetkiä

While it may seem small, the ripple effects of small things is extraordinary
– Matt Bevin

Kävelylenkit fiiliksen mukaan, kelloon tuijottamatta, luontoa ihaillen.

Kesyt oravat, jotka eivät hievahdakaan vaikka ihmiset kulkevat vierestä.

Raikas ilma kesäsateen jälkeen.

Hyvät ja syvät yöunet.


Vikings-sarjan parissa vietetyt illat, huonoa omaatuntoa potematta. Sarjan hahmot on käsikirjoitettu mielestäni upeasti ja jokainen kasvaa täysin omaksi persoonakseen tarinan myötä. Plus sarja on loistava vieroituskeino Game Of Thronesin kaipuuseen.

Naurun purskahdukset töissä, kuluneella viikolla on ollut hieman positiivisella tavalla väsähtänyt meininki.

Inspiroituminen Euroopan matkasta, joka tapahtuisi täysin maateitse. Haluan jakaa tämän idean myöhemmin myös täällä, josko siitä joku toinenkin saisi inspiraatiota.

Shawn Mendesin ja Camilla Cabellon ”Senorita”-kappale, joka jää päähän soimaan. Shawn Mendes-fangirl since huhtikuu 2019 keikan jälkeen haha.


Ylläri pehmis keskellä viikkoa, jonka muuten sain IKEA:ssa ja yllätyin 110% positiivisesti. Ei maistunut yhtään teolliselta tai metalliselta! Kiitos herra aviomies.

Uudet Adidaksen treenihousut, jotka löysin täysin sattumalta alennusmyynneistä. Elän treenivaatteissa suurimman osan arki-illoistani ja viikonloppuina, joten uudet kuteet piristävät silloin tällöin kummasti. Etenkin kun ne tulee kulutettua puhki ja kestävät useamman vuoden ajan.

Kevyempi viikko kuntosalin ja jumppien saralla, kropan sanoessa ”chillaa vähän”. Kuitenkin yksi kuntosalitreeni mahtui viikkoon mukaan ja senkin pystyin (kerrankin….) vetämään hieman rauhallisemmalla otteella. Muita, ketkä aina tasaisin väliajoin ajattelee ”nyt otan iisimmin”, mutta sitten kun sinne salille pääsee iskee jokin kumma itsensä ylittämisen vimma?

(Huom. En ole tai ollut mikään ”ammattiurheilija” ja nuorena vetäydyin mieluummin kirjan äärelle kuin lenkille. Kuitenkin viimeisten 5-6 vuoden ajan liikunta on näytellyt suurta roolia arjessa. Kuntosali, jumpat ja lenkkipolku ovat itselleni synonyymeja stressin hallinnalle. Omasta mielestäni tärkeintä on löytää tähänkin se oma polku ja itselle sopiva tahti.)


Iloiseksi minut tekee myös tällä hetkellä herra aviomiehen onnellinen olemus, hänen loikoillessaan parvekkeen sohvalla kirjaa lukien, viinilasi kädessään. Uudet parvekkeen lattialaatat olivat syy IKEA:n visiitille ja sanomattakin taitaa olla selvää herra aviomiehen olevan erinomaisen tyytyväinen lopputulokseen. Kuten olen myös minäkin, itse en olisi saanut kyseistä aikaiseksi… noh koskaan. 😀 Toisen onni on oma onni!

Aurinkoista viikonloppua ja muistakaa elää hetkessä tai ainakin yrittäkää 🙂 

hyvinvointi oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
 1. Kiitos postauksesta!<3 Mulle pienet arjen ilot ja onnelliset hetket on aina ollet supertärkeitä, ja jotenkin saan tällaisista postauksista hirveästi hyvää mieltä ja voimaa. Ihana kooste ja listaus, kiitos!:)
  Mukavia hetkiä tähänkin viikonloppuun!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Ihana kuulla, pienet asiat ovat yhdessä todella suuria asioita ja itsekin saan niistä voimaa 🙂

   Leppoisaa sunnuntaita Ida! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *