Mitä kuuluu?

turku_talvi_suomi_finland_winter.jpeg

Heissan ja hellät tunteet pitkästä aikaa 🙂 

Kone on pysynyt viikon verran visusti suljettuna. Sanotaanko vaikka näin, että tekemistä on riittänyt. Tulin nyt kuitenkin katkaisemaan blogihiljaisuuden ja höpisemään ihan arkisesti mitä tänne ruudun toiselle puolelle kuuluu. Kantapään kautta on tullut opittua, että jos ei ota itseään niskasta kiinni ja raahaudu koneen viereen, niin hiljaisuus venyy nopeasti liian pitkäksi. Sitä jotenkin vain aina ajattelee ”Noh kirjoitan sitten huomenna..”. Jotenkin aina odottelee sitä täydellistä hetkeä, vaikka sitä ei todellisuudessa koskaan tule. Koska jokainen hetki on omalla tavallaan täydellinen hetki kirjoittaa. 

Mutta turinat sikseen – eli mitäs tänne kuuluu?

No ihan ensimmäiseksi on pakko pitää ylistysoodi ulkona vallitsevalle säälle. Ensilumi on vihdoin täällä!!! <3 JEE! Arkeen kuuluukin muun muassa ulkoilua, sillä rakastan ulkona vallitsevaa säätä ylikaiken. Parasta on vetää ulkoiluvaatteet päälle, pipo päähän, lapaset käsiin, kuulokkeet korville, pistää hyvä äänikirja pyörimään ja suunnata ulos hengittämään kirpeää pakkasilmaa. Syksyn pimeiden päivien jälkeen olo on kuin uudesti syntynyt ja lumen tuoma valo pistää mielen pomppimaan innosta ”seinille”. Eli tämän osilta kuuluu oikein hyvää, pysy aina talvimaisemana vai miten se meni.

Muuten arki on rullannut tavallisesti. On tullut käytyä tuttuun tapaan töissä ja salilla. Lisäksi viimeisen kuukauden ajan viikonloput ovat sujuneet sukuloidessa, niin ikävimmissä kuin mukavemmissakin merkeissä. Ohjelmaa on ollut aina synttäreistä hautajaisiin. Joulukuukin näyttää varsin vauhdikkaalta, kaksi viikonloppua sujuu Helsingissä ja ensi viikonloppuna olisi edessä joulunavaus mukavassa seurassa. Sitten kolmen viikon päästä onkin jo joulu, apua! Pitäisiköhän alkaa pohtimaan joululahjoja viimein? Joka vuosi joulu yllättää ja lahjojen puolesta aivot ovat jälleen error-tilassa.

Yleisesti ottaen kuuluu siis tylsästi sanottuna hyvää. Tosin huomaan, että viikonloppujen reissaaminen vaatii veronsa ja olen ollut arkena hieman normaalia väsyneempi. Rakastan ihmisiä ja sosiaalisia tilanteita, mutta tarvitsen myös omaa aikaa. Joskus tuntuu, että tarvitsen normaalia enemmän omaa aikaa ja siis ihan sellaista oleskelua, että saan olla hiljaa ja vaikka lukea lehteä tai katsoa jotain hömppäelokuvaa. Hömppäelokuvista tulikin mieleeni, että katsoin eilen yhden tälläisen – Kuninkaallinen vaihtokauppa. Löytyy Netflixistä ja on kunnon joulunajan leffa. Prinsessoja, prinssejä ja romansseja. Antti on jälleen työreissulla Saksassa joten sain kaikessa rauhassa uppoutua pumpulinpehmeään kuplaani ja heittää aivot narikkaan. Voisin itseasiassa jatkaa samalla teemalla tänäänkin, joten eikun Netflix tulille, läppäri kiinni ja hömpän maailmaan!

Mutta mitäs sulle kuuluu just nyt? Onko ensilumi jee vai yök, onko joululahjat jo hankittu vai hankitko lainkaan?

Ihanaa tiistaita! Kuulemisiin 🙂

Kommentit (1)
  1. Kuninkaallinen Vaihtokauppa | Uutiset Ess
    14.3.2020, 06:41

    […] Mitä kuuluu? – The Feels | Lily – Joskus tuntuu, että tarvitsen normaalia enemmän omaa aikaa ja siis ihan sellaista oleskelua, että saan olla hiljaa ja vaikka lukea lehteä tai katsoa jotain hömppäelokuvaa. Hömppäelokuvista tulikin mieleeni, että katsoin eilen yhden tälläisen – Kuninkaallinen vaihtokauppa. Löytyy. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *