Hey, Curly Girly!

Täälläkin yksi kiharapää, joka hurahti Curly Girl-metodiin. Minulle tämä metodi tuli tutuksi vasta ihan muutama viikko sitten, eli vasta pari tukkapesua takana. Alussa metodi vaikutti todella monimutkaiselta, mutta kun aiheeseen paneuduin hieman perusteellisemmin, huomasinkin että kyllä tästä ihan hyvä tulee kunhan malttaa ja saa harjoitella. Kokeilemalla myös ne itselle sopivimmat tuotteet löytyy. Mottoni tässä metodissa on: ”keep it simple” ja anna hiuksille aikaa tottua. En tule siis orjallisesti jumittumaan rutiineihin ja tuotteisiin jotka ei sovi ja päätinkin hieman katsoa läpi sormien muutaman tuotteen kohdalla. Tottakai tarkka pitää olla ja tietää mitä tekee, mutta kuten sanoin – ”keep it simple”. Paljon kehuja olen saanut kiharoistani ja uskon että tämä viha-rakkaussuhde omaan kuivaan tukkaan on muuttumassa pelkkään loveen! Kiharoitani olen siis aina rakastanut (paitsi ehkä teinivuosina),tukan kuivuutta olen taas vihannut. Jo itsestään kuiva ja vielä vaalennettu tukka ei yksinkertaisesti voi näyttää hyvältä ellei se saa tarpeeksi kosteutta ja mm. siihen tämä metodi perustuu. Hoidetaan kiharoita lempeästi luonnollisilla/tehokosteuttavilla tuotteilla ja metodeilla.

Tässä tukka ”final wash:n” jälkeen. Tukkaan olen puristanut jätettävää hoitoainetta ja geeliä, ”plopannut” noin 10 min jonka jälkeen antanut kuivua.

Ja tässä ensimmäinen valmis lopputulos. Kuivuneet ja geelin kovettamat kiharat puristettu auki ja pehmeiksi.

Näillä tuotteilla aloitin itse ja jatkossa tulen varmasti kokeilemaan myös muita tuotteita ja merkkejä, mutta tämä oli hyvä aloituspakkaus.Ihanaa kun voi myös käyttää kotimaisia tuotteita. Apua metodiin löysin ihanilta kiharaisilta kollegoilta, CG Suomi FB-ryhmästä, naturallycurly.com-sivulta ja Curly Susien Youtube-videoista.

Kommentit (2)
  1. Aivan ihanat kiharat!
    Mulla myös pari viikkoa rentoa metodia takana ja oon aika tyytyväinen. Vielä on geeli kokeilematta, olen käyttänyt vaan muotovaahtoa hoitoaineiden lisäksi. Niin ja kuivapesun tehnyt perunajauholla 😀 Toimi muuten ihan hyvin!

    1. Kiitos 😊! Joo tää rento kokeilu on tuntunut hyvältä. Lorealin geeli on ollut mielestäni hyvä. Harmi vaan kun se ja moni muu tuote on loppuunmyyty kaupoista. Se tässä metodissa onkin raskasta, kun ei ole tuotteita helposti saatavilla.
      Ja kiitos mahtavasta perunajauhovinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *