Viisi random faktaa minusta

Instagramissa on nyt  pyörinyt hauska haaste, jossa kerrotaan viisi random faktaa itsestään. Ihana kolleegani haastoi minut mukaan ja ajattelin, että olisi kivaa jakaa myös tänne viisi ihan random asiaa itsestäni.

1 – Olen laulanut klassista laulua musiikkiopistossa teinininä. Aloitin lauluopinnot äidin innoittamana 13-vuotiaana ja laulaminen olikin todella mielekäs harrastus. Muistan, että teoriatunnit taas ei innostaneet juurikaan  ja olikin vaikeaa keskittyä asiaan, koska olin vaan yksinkertaisesti liian ”pentu”. Kaikki varmaan tunnistavat itsessään sen lapsellisen teinin ja ymmärtävät mitä tällä tarkoitan. Oi miksi en vain silloin malttanut. Lopetin harrastuksen 16-vuotiaana koska mukamas muut harrastukset (ja ehkä pojat) alkoivat kiinnostamaan enemmän… Laulua en olekaan harrastanut 17 vuoteen – WHAAAT?! Olisiko aika aloittaa rakas harrastus uudestaan?

2 – Olen oppinut puhumaan ja käyttämään suomen kieltä kunnolla vasta aikuisena. Kotona ollaan aina puhuttu ruotsia, vaikka äiti olikin alunperin ihan suomenkielinen. Jollain tavalla suomen kieli on siis aina ollut läsnä, vaikka meidän asuinalueella sitä harvemmin tarvitsi puhua. Minun versio suomen kielestä pienenä meni jotenkin näin: hälä kälä mätä hähähää hätämätä… Näin juttelin aina mummun kanssa puhelimessa ja hyvin taisimme ymmärtää toisiamme. Rakkaus. Muistan myös miten oli helpompi olla hiljaa ekalla työpaikalla, koska en vain luottanut omaan kielitaitooni tarpeeksi. Oli jotenkin tosi vaikeata tuottaa kunnollisia lauseita ja sitten piti vielä miettiä, että missä muodossa kaikki sanat pitää olla. Taisin tehdä kärpäsestä härkäsen. Kyllä tämä suomen kieli vieläkin välillä tuntuu haastavalta, mutta se on vain osa minua olla hieman ”vajaakielinen”. So not – pääasia on tulla ymmärretyksi.

3 – Ennen lentoemännän työtä en ollut juurikaan matkustanut, eli olin aikamoinen ummikko ja trust me, taidan vieläkin olla. Ruotsi, Tallinna, Teneriffa ja muutama Kreikan saari oli ollut kohteena ennen tätä, eli aika perussettiä. Nyt tuntuu jotenkin hassulta miten olen käynyt siellä sun täällä, vaikka matkustaminen ei ikinä ole ollut mikään suuri intohimo. Kiitollinen olen kuitenkin siitä, että saan työn yhteydessä nähdä miten kaunis tämä maailma on.

4 – Rakastan Salkkareita ja Sohvaperunoita! Salatut Elämät on minun aivot narikkaan hetki. Ulla Taalasmaan tahdittamana unohdan arkihuolet aina hetkeksi ja rentoudun sohvanurkassa täysin. Mitä tämä elämä olisikaan ilman sopivaa hömppää ja myötähäpeää, haha! Rakastan myös aitoutta ja juuri sitä Sohvaperunat tuo esiin – aitoja suomalaisia aidoilla reaktioilla. Tämä ohjelma on vaan nerokas ja suorastaan koukuttava.

5 – En ole koskaan kokeillut laskettelua tai lumilautailua. Murtsikkaa taas on tullu hiihdeltyä ristiin rastiin pelloilla, metsässä ja välillä myös kilpaladuilla. Murtsikkasukset jalassa olenkin lapsena tullut jyrkkiä rinteitä alas (silloin ei todellakaan osannut pelätä mitään tai nähdä piileviä vaaroja) ja leikitty huippulaskettelijoita, mutta aidot laskettelusukset ei ole ikinä ollut jalassa. En vaan tiedä miksi laskettelurinteet eivät ole ikinä innostaneet.

Nyt ihaninta Smondayta kaikille!

Smonday = The moment when Sunday stops feeling like a Sunday and the anxiety of Monday kicks in.

Kommentit (2)
  1. lottakaroliina.com
    10.3.2019, 20:53

    Yes, tiedän kuka laitetaan laulamaan seuraavalla layoverilla 😉

    Pst. Mä olen lasketellut kerran, Vuokatissa vuonna -90. Eli jos meille tulee reissu Leville, voidaan hoitaa sitä hot chocolate -osiota.

    1. Haha! Täytyy vähän harjoitella ensin… Ens talvelle sit Levi toivelistalle 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *