Hektinen alkuvuosi

Mun alkuvuosi on kadonnut johonkin tosi nopeasti. Suunnittelen tässä parhaillaan naistenpäiväkampanjaa ja sehän tarkoittaa jo maaliskuun alkua! Tein ystävänpäivänä kampanjan parin ravintolan kanssa ja ne menivät ihan kivasti. Mun yritys hakee oikeita uria, sillä tilanne on ollut varsin eläväinen. Yritän kuitenkin ottaa hieman enemmän kampanjoita kehiin kevään mittaan – mun täytyy vaan tehostaa kalenterin käyttöä hieman enemmän.

Sain ihanan logon, jonka suunnitteli Saara Helkala. Hän kirjoittaa Visual Diary blogia ja sitä kautta laitoinkin hänelle viestin logon suunnitteluun liittyen.

Logo ja kukkien paketointiin liittyvät jutut ovat olleet mulle tärkein investointi näin alkuun. Ne on mun mielestä yks tärkeimpiä juttuja visuaalisella alalla ja jos ei itse osaa, kannattaa ehdottomasti palkata ammattilainen asialle.

Yrittäjyys on lähtenyt mun mielestä ihan kivasti käyntiin, vaikkakin ne ihan omimmat ja kivoimmat projektit vielä odottavat toteutumistaan. Toki kimmppukampanjat ovat kivoja, mutta odotan erityisen innolla kurssien järjestämistä. Niitä varten mulla on jo työhuone ja pari yhteistyökumppaniakin, joiden luona voin kursseja järjestää, jos työhuoneen tila ei riitä. Tämä korona tilanne on tällä hetkellä sen verran huono, että kaikki kurssihaaveet ovat naftaliinissa. Tykkään järjestää kursseja ja niiden osalta mulla on erilaisia suunnitelmia, mutta nyt pitää vaan malttaa. Kurssit ovat kuitenkin sellaisia juttuja, joita on sitten kiva järjestää hyvällä fiiliksellä kun kaikilla on turvallinen ja hyvä olo osallistua.

Olen tehnyt freelance floristina töitä nyt tammikuun alusta saakka ja perusarki menee nyt aika mukavasti. Olen saanut tutustua tosi taitaviin tekijöihin ja uudet ihmiset, uudet kukkakaupat ja erilainen arjen pyöritys ovat kyllä vaatineet energiaa. Ihan kauheasti ei tule tehtyä muita juttuja. Tällä hetkellä oikeastaan toivoisin, että ehtisi hieman enemmän ulkoilla ja saada taas lenkkeily ja salirutiinit kuntoon. Mä uskon, että hommat järjestyy – vielä jaksetaan muutama kuukausi niin tilanne alkaa varmasti taas helopottaa.

Kommentit (4)
  1. Ihania kimppuja ja hieno logo! Sitten kun voi taas järjestää kursseja, niin haluan mukaan <3

    1. Ihana juttu!!! Kurssit ja yhteen kokoontuminen kuulostaa tällä hetkellä jotenkin tosi etäiseltä asialta mut heti kun niitä alkaa fiilistelemään niin tulee hymy kasvoille. Kyllä niihin vielä löytyy aika!

  2. vilhelmiina hellstén
    22.2.2021, 10:53

    Onnea paljon yrittäjän uralle! 🙂 Toivon menestystä ja ihania työhetkiä! pss. ihanat kukkakimput!

    1. Kiitos!!! Mä oon jotenkin tosi onnellinen kaikesta kivasta palautteesta, mitä tän yrittäjyyden myötä on tullut! Oon ihan häkeltynyt!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *