Lempisarjani vuonna 2017

lempisarjani_curbyourenthusiasm.jpgUpeaa joulukuun ensimmäistä! Vuosi on jo loppumaisillaan ja haluan kasata tämän vuoden parhaat sarjat itselleni ja muille muistiin! Tässä ei todellakaan ole mitään tänä vuonna tehtyjä sarjoja, vaan omiksi lempisarjoikseni päässeitä aarteita.

Curb Your Enthusiasm / HBO

Aivan mahtavaa komediaa Seinfeldin käsikirjoittajasta (ja –lta) Larrysta, joka päätyy tahtomattaan epämiellyttäviin tilanteisiin ja sanoo mielipiteensä toista ihmistä huomioimatta. Niin karulta kuin se kuulostaakin, 80% tapauksista olen niin samaa mieltä hänen kanssaan. En ole varmaan ikinä nauranut millekään sarjalle niin paljon kovaan ääneen kuin tälle. Löysin sarjan Atlantin yläpuolella, kun lennettiin Kaliforniaan, enkä ollut ikinä kuullutkaan koko sarjasta (suomeksi tämän nimi on Jäitä hattuun, ai kamala…), mutta J sanoi sen olevan aika hauska. Jäin niin koukkuun, että aina mahdollisuuden tullen suostuttelin ihmiset katsomaan tätä kanssani koko reissun ajan. Hah.

Rick and Morty / Netflix

Olen nähnyt J:n katsovan tätä sarjaa niin kauan kuin muistan, mutta se on sivusilmällä katsottuna vaikuttanut todella hölmöltä. Yhtenä iltana, kun J oli töissä ja halusin jotain uutta katseltavaa, katsoin sarjan pilottijakson – ja koukkuunnuin. Omaperäinen, fiksu, hauska ja niin monitasoinen sarja! Vaatii kyllä tietyn mielentilan, ainakin minulla.

Game of Thrones / HBO

Olenkin aiemmin kirjoittanut, kuinka GoT on muuttanut elämääni – tämä pääsee siis taatusti listalle mukaan. Minusta tuntuu, että olen viimeinen olento maan päällä, joka katsoo ekoja kausia vasta nyt, joten en esittele tätä sen enempää.

Orange is the New Black / Netflix

Jos kehtasin myöntää aloittaneen GoTin vasta viime sekunneilla, kehtaan myöntää sen tämänkin kohdalla… Lähipiirini on kuhissut sarjasta vuosia, enkä ollut pätkän vertaa kiinnostunut. Noin vuosi sitten katsoin yhden jakson – luulin koko tämän ajan katsoneeni pilotin, mutta se olikin jokin random jakso toiselta kaudelta – ja mollasin sen ihan pohjamutiin (saattoi johtua siitä, että oli tosiaan aika pitkällä sarja siinä vaiheessa..).

lempisarjat_masterofnone.jpg

Master of None / Netflix

Aivan ihana. Tykkäsin toisesta tuotantokaudesta paljon enemmän kuin ensimmäisestä – ehkä siksi, että Italia oli siinä niin suuressa osassa. Luulen myös, että niin kamalalta kuin se kuulostaakin, sinkkuelämän seuraaminen ei kiinnosta enää niin paljoa, että jaksaisin sitä katsoa. Mieluummin kuuntelen ystävieni sinkkutarinoita, ne ainakin kiinnostavat. <3

Grace and Frankie / Netflix

Kuulemma minusta tulee vanhempana samanlainen kuin Frankiestä (ja olen kyllä aivan samaa mieltä haha, half way there…). Ihanan höpsö sarja kahdesta rouvasta, jotka haluamattaan joutuvat läheisiin tekemisiin toistensa kanssa. Silloin tällöin minulla on mennyt hermot joka ikiseen sivuosanäyttelijään, mutta se ei ole vähentänyt rakkauttani sarjaa kohtaan (kertoo jo paljon).

 

+ Ikuiset lempparit:

Modern Family

Gilmore Girl’s

Vähän huvittaa kutsua tätä ikuiseksi lemppariksi, sillä löysin sarjan vasta pari vuotta sitten, mutta tuntuu, että olen tuntenut Gilmoren tytöt aina. Ihanaa, rentouttavaa ja herättää uskon ihmiskuntaan, kun siihen on tarvetta.

Friends 

 

Muita suosituksia:

Luther

Karmiva, raaka ja täynnä psykologisia rikoksia. UPEA. Ja komea Idris Elba pääosassa, ah. En haluaisi katsoa sarjaa uudestaan, koska tapaukset tulivat kyllä uniin saakka, enkä välttämättä olisi uskaltanut katsoa tätä yksin. Mutta aivan hurjan vahva suositus!

Dexter

Blacklist

River

 

Seuraavaksi listalla:

Stranger Things (2-kausi)

Handmaid’s Tale

Big Little Lies

 

Mitkä ovat teidän lempisarjanne tänä vuonna?

 

 

Kommentit (2)
  1. Ahh, Grace and Frankie on ihan parasta! ❤

    1. Haha NIIN ON! Pitäisi varmaan katsoa sarja alusta kohta, ehkä näin joulun kunniaksi… 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *