Tutoriaali: ruusukultainen silmämeikki

Ruusukultainen silmämeikki on ollut todella suosittu jo usean vuoden ajan, enkä yhtään ihmettele miksi. Se sopii tosi monelle ihonsävylle ja silmienvärille sekä se sopii yhteen myös monenlaisen vaatteen kanssa. Ruusukultainen silmämeikki käy hyvin niin arkeen kuin juhlaan ja itselläni on tullut käytettyä sitä molempiin tarkoitukseen. Juhlameikkiin sipaisen hieman enemmän hohdetta ja arkena pysyttelen enemmän mattaisella puolella. Halusin koota teille helpon tutoriaalin ruusukultaisesta meikistä, jonka itselleni vasta tein. Luomiväripalettina käytin Anastasia Beverly Hillsin ”Norvina” -palettia, joka on ehdottomasti yksi lemppari luomiväripalettejani ikinä! Ihastuin siihen heti, kun se julkaistiin, mutta syystä tai toisesta odotin viime kevääseen, että sain sen vihdoin hankittua. Olen tehnyt samalla paletilla myös aikaisemmin tutoriaalin, näet sen tästä! *Norvina -paletti on saatavilla Suomessa KICKSin myymälöistä!

Tutoriaali: ruusukultainen silmämeikki

Alla kuva luomiväripaletista sekä käytetyistä sävyistä. Tein koko meikin käyttäen Nobe Beautylta saamaani Luxien *Eye Essentials -sivellinsettiä, joka on täydellinen all-in-one sivellinpaketti niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin meikkaajalle. Merkkasin käyttämäni siveltimet kuvatutoriaalin eri vaiheisiin. Tein Noben kanssa kaupallisen yhteistyön hetki sitten ja 20% alekoodi TIITU20 on voimassa vielä sunnuntaihin 26.7. saakka!

ruusukultainen silmämeikki
Kuvatutoriaali: ruusukultainen silmämeikki

1. Pohjusin luomen *Wet n Wildin Photofocus -luomivärinpohjustusvoiteella. Silmämeikin alle kannattaa aina käyttää luomivärinpohjustajaa – meikkisi pysyy paljon paremmin luomilla, eikä pakene luomen uurteisiin.

2. Levitin sävyn Love (a) luomivaon yläpuolelle häivytyssävyksi. Häivytyssävy näkyy kauniisti silmämeikistä loppuvaiheessa ja auttaa myös raskaiden luomien meikkaamista. Vinkit raskaiden luomien meikkaamiseen löydät aiemmasta postauksestani täältä. Käytin tähän vaiheeseen Luxien Eye Essentials -setin sivellintä 207 Medium Angled Shading Eye Brush.

3. Tummensin luomen ulkonurkkaa ja hieman myös luomivakoa sävyllä Volatile (b). Tämän vaiheen voi halutessaan skipata ja hypätä suoraan seuraavaan steppiin. Itse kuitenkin tykkään rakentaa meikkiä hiljalleen ja tuoda siihen useita vivahteita eri sävyistä. Käytin Luxien sivellintä 235 Eye Blending Brush.

4. Sävyllä Passion (c) tummensin luomen ulkonurkkaa reippaammin ja nostin sitä myös aavistuksen luomivakoon. Tällä sävyllä sai kivasti lisää punaisuutta meikkiin! Sivellin: Luxie 231 Small Tapered Blending Brush.

5. Varsinaisen ruusukultaisen sävyn tähän meikkiin sai sävyllä Rose Gold (d), joka on yksi kauneimpia sävyjä, mitä olen koskaan nähnyt. Pigmentti on aivan huikea! Levitin sävyn sormella luomen keskivaiheelle.

6. Lisäsin sormella liikkuvan luomen sisänurkkaan vaaleampaa helmiäissävyä Dreamer (e), sillä en halunnut tummentaa koko luomea ruusukultaisella sävyllä. Vaalea sisänurkassa avartaa mukavasti katsetta, eikä tee pienistä silmistä pienemmän näköisiä. Lisäsin alaluomelle aiemmin käyttämääni sävyä Volatile (b) ja käytin siihen Luxie 231 Small Tapered Blending Brush -sivellintä.

7. Rajasin yläluomen * Urban Decayn Corrupt -rajauskynällä, joka on kauniin tumman ruskea ja siinä on hieman hohdetta mukana. Painotin rajausta enemmän ulkonurkkaan ja pidin sen ohuena sisänurkan puolella, jotta se ei vie liikaa luomitilaa ja tee silmistäni raskaamman näköisiä. Häivytin sävyä Luxien 221 Flat Definer Brush -siveltimellä ja lisäsin päälle sävyä Passion (c). 

8. Viimeistelin meikin ripsivärillä ja *Kiss Lashes Haute Couture Trio Lashes -irtoripsitupsuilla, joita paikallaan kuvassa on 4 kpl. Tupsuilla saa mukavan luonnollisen vaikutelman silmiin, vaikka ripset ovat selvästi omiani tuuheammat.

Viimeisessä  numeroimattomassa kuvassa meikki on otettu huoneenvalossa ja tässä siihen ei osu päivänvalo niin voimakkaasti.

ruusukultainen silmämeikki
Ruusukultainen silmämeikki Norvina-paletilla

Tällainen ruusukultainen silmämeikki syntyi tällä kertaa. Pakko kyllä sanoa, että tykkään tästä sävymaailmasta tosi paljon. Meikistä tekisi helposti vielä juhlavamman, jos hohtavaa sävyä olisi tuonut enemmän luomelle tai vuorostaan arkisemman vähemmällä määrällä, kuten itse monesti teen.

Toivottavasti tykkäsit meikistä! Videoita ja muita meikkikuvia pääset seuraamaan Instagramini kautta, josta saat myös tiedon uusista postauksista.💕  Kivaa viikonloppua kaikille!

kauneus meikki tutoriaalit
Kommentit (4)
  1. Löysin blogisi, kun etsin Villa Stenbergistä kuvia, sillä meidän häitäkin juhlitaan kyseisessä paikassa ensi kesänä. Kysymykseni liittyykiin teidän häihin, että nuo tuolipehmusteet vihreillä tuoleilla, olivatko ne teidän omat vai vuokrasitteko jostain? 🙂 Aivan todella ihanan näköinen päivä teillä! <3

    1. Ihanaa, että löysit blogin ja paljon onnea häähumuun jo etukäteen <3 ostimme itse tuolinpäälliset, mutta jätimme ne Villalle. Eli sieltä löytyvät 🙂

  2. Linda/Lipstick Love
    25.7.2020, 17:00

    Aivan ihanat sävyt tossa meikissä<3 Mulla on itselläni tällä hetkellä pannutettavana Norvina, joten voisinkin joku päivä tehdä meikin sen kanssa tämän sun ohjeen mukaan 🙂

    1. Ihana kuulla! Tägäile minutukaan, jos innostut kokeilemaan <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *