Maanantain mietelause

Ajattelin aloittaa ”Mietelause-maanantai” -postaussarjan, sillä vaikka osa niistä on täysin loppuun kulutettuja sanontoja niin mielestäni parhaimmillaan mietelauseet voivat myös antaa paljon viisautta ja voimaa. Ne voivat pysäyttää miettimään elämää sekä itseään, auttaa tarkentamaan omaa kurssia elämässä tai luoda valoa vaikeisiin hetkiin.

Haluan jakaa näitä ”pysähdyn miettimään” hetkiä teidän kanssa ja toivottavasti synnyttää myös keskustelua.

Joten tättärää tässä ensimmäinen:

”When youre in a dark place, you sometimes tend to think you`ve been buried. Perhaps you`ve been planted and soon you will bloom!”

Tämä mietelause iskee itseen varmaan siksi, että mulla on ollut rankka vuosi. Vuosi täynnä erinäisiä taisteluita. Vuosi, jossa mikään ei ole onnistunut ykkösellä tai helpolla. Kärsivällisyyttä on venytetty ihan uusiin sfääreihin. Moneen kertaan. Välillä on tuntunut, että voimat loppuu ja alkaa hautautua kaikkien vastoinkäymisten ja taisteluiden alle. Vaikka tsemppimoodi on ollut kova, on päässä ajoittain pyörinyt myös kysymykset ”Miksi kaikki nämä vaikeudet? Miksi minä?”. 

Etsiessäni yhtä kuvaa eilen satuin selailemaan vanhoja postauksiani ja silmiini osui noin 1,5vuoden takaa tämä teksti siitä miten saamme ehkä sen mitä tarvitsemme, emmekä aina sitä mitä haluamme. Ehkä se sitten menee kuitenkin juurikin niin, että kaikella on tarkoitus ja kaikki koettelemukset ja kokemukset ovat tarpeellisia aina seuraavaa lukua varten. Sitä lukua varten, jolloin on sitten taas aika loistaa!

Loistavaa viikon alkua sulle!

LUE MYÖS:

Mitä sun unelmille kuuluu? 

Mihin keskityt? Tarina kahdesta sudesta

Sulle tänään tärkeää

Löydät mut myös IG:stä: @gonewiththewarmwind

Photos: @avenix, edit: me

hyvinvointi ajattelin-tanaan runot-novellit-ja-kirjoittaminen oma-elama
Kommentit (4)
  1. Ihana! Niin totta ja niin kivoja kuvia taas. 🙂

  2. Hei tosi ihana kuulla <3 Aurinkoa myös sun viikkoon! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *