#halipula kuvaa pian päättyvää vuotta

Hyvä ystävä, muistatko minkälaista oli ennen koronaa, kun halasimme tavatessamme ja erotessamme – ja ehkä vielä siinä välissäkin? Kun näimme toisiamme muutenkin kuin videopuhelun välityksellä? Ehkä eniten olen kaivannut tänä vuonna ystävän kosketusta ja kärsinyt yksinäisyydestä pahemmin kuin koskaan aiemmin.

Osa aloitti lisääntyneen vapaa-ajan innoittamana kuntokuurin, toinen kotoilee ankarasti ja kolmas saa rimaa hipoen kaikki tehtävät tehdyksi. Ja kaikki nämä tavat ovat ihan ok. Vierastan elämän näkemisen projekteina – koska projekteilla on alku ja loppu, mutta eihän ihminen ole koskaan valmis.

Tätä kirjoittaessani ensimmäisiä koronarokotteita jaetaan etulinjassa työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. He ja muut kriittisten alojen työntekijät ovat mahdollistaneet sen, että me – sinä ja minä – olemme voineet ottaa poikkeusajan vastaan oman kotimme mukavuuksien äärellä. Kun sen aika tulee, tietysti otan rokotteen. Koska haluan tämän olevan ohi – haluan vielä joskus halata ystäviäni.

Aino Elina

hyvinvointi ystavat-ja-perhe oma-elama syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *