Joskus tie nousee pystyyn

Pahoittelut pitkästä tauosta – pidin loppukevään ja kesän tarkoituksella taukoa tänne kirjoittamisesta, mikä hieman venähti. Aina ei elämässä mene niin kuin suunnittelee. Tällä hetkellä ajatukset ovat tärkeän ihmisen luona, joka on vähitellen lipumassa pois tästä todellisuudesta.

Kuva puitten reunustamasta suorasta polusta.
Ainoa tie on eteenpäin.

 

Kesä meni selviytymismoodissa , mutta vielä raskaampaa tämä on läheiselle, jonka omainen on kyseessä. Käytännön asioiden hoitamiseen menee yllättävän aikaa, vaikka ei omaishoitaja olekaan.

 

Oli kesässä tietysti myös iloisia asioita, kuten ystävien kokoontumiset ja vierailu ensimmäisen kerran sitten korona-aikaan isän luona pohjoisessa. Helsingin ja lähiseudun ulkoilualueet tulivat tutuiksi. Minut yllytyshullutettiin mukaan tekemään treeniä Chloe Tingin haasteiden tahtiin ja ostin painotetun hulavanteen (jota en vieläkään osaa kunnolla käyttää 😁). Lisäksi hain tällä viikolla ensi vuodelle 6 kk:n opintovapaan saattaakseni opintoni loppuun journalismin koulutusohjelmassa Haaga Heliassa. En yksinkertaisesti jaksanut työn lisäksi paneutua vielä vaativaan opinnäytetyöhöni, joten sille on hyvä varata ihan oma aikansa. Aihe ja metodi vaikuttaa jotenkin ameebamaiselta yhä, jotenkin tuntuu, etten saa siihen kunnolla otetta, ellei minulla ole aikaa keskittyä siihen täysin. Täytyy kyllä sanoa, että olen hyvä viivyttelemään tehtävissä, ellei niillä ole selkeää kalmanlinjaa (mahtava käännös deadlinesta, joka tuli vastaan somessa 😉).

Leffailta Rivierassa: edustalla syömiset, taustalla valkokangas.
Tuli käytyä ihanassa elokuvateatteri Rivierassakin loma-aikana muutamaan otteeseen. Nyt en muista, olimmeko katsomassa Lupaavaa nuorta naista vai kieli poskessa tehtyä kauhuelokuvaa. Omnomnom.

 

Tämä kesä oli pysähdys. Yritän enemmän keskittyä siihen, mitä hyvää elämässä on nyt kuin murehtimalla tulevaisuuden kaikkia potentiaalisia ongelmia. Kun elämä käy päälle kuin hyökyaalto, yritän rauhoittaa itseni olemalla luonnossa, meditaatiolla tai joogalla.

Selfie jossain päin Kasakalliota.
Vaeltamassa Kasakalliossa.

 

Aino Elina

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *