Ruoka ei ole vihollinen

Moni starttaa uuteen vuoteen rangaisten itseään loman herkuttelusta. Yksi kuntosaliomistaja vitsaili Twitterissä tammikuun olevan alan suosikkikuukausi. Toinen somepersoona julkaisi kuvan energiatiheistä ruuista, ja kehotti seuraajiaan valitsemaan kaksi poisjätettävää iäksi ajaksi.

Tacot, ranskikset, olut, hampurilainen, limsa, pizza ja kakku.
Aion syödä näitä kaikkia jatkossakin.

Vastasin, että en mitään näistä, koska kaikkea voi syödä kohtuudella.

Tämä ei tietenkään ole suosittu mielipide, koska tuloksia saadakseen on tietysti poistettava ruokavaliostaan kaikki sokeri ja oikeastaan saman tien muutkin hiilihydraatit. Ja kova rasvakin on oikeastaan epäterveellistä. Ja kyykättävä ainakin 50 000 kertaa päivässä ja vedettävä jääkarhu reppuselässä ainakin 100 000 leukaa (ilman kuminauhan apua(!)) ja toinen mokoma punnerruksia (vain säälittävät pitävät polvet maassa(!)) Tasapainoinen ruokavalio koostuu rrrrautakettingistä ja vissyvedestä ja heikot voivat lisätä siihen vissyynsä vähän heraa. Siis anteeksi mitä?

Nytkö sitä taas syödään vain salaattia?

Ruoka ei ole vihollinen, ja on täysin ok skipata treeni, jos tänään ei vain tunnu siltä. Kukaan muu kuin sinä itse ei oikeasti välitä siitä, miltä näytät uikkarit päällä. Potentiaalinen / nykyinen seksikumppanisikin todennäköisesti kiihottuu enemmän sinusta kokonaan kuin pelkästään siitä, miltä näytät alasti.

Ja ei toki unohdeta sitä, että joulusuklaat ovat nyt hyvässä tarjouksessa. Terveisin nimimerkki tulipa taas ostettua.

Aino Elina

hyvinvointi ajattelin-tanaan hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *