1-vuotissynttärit

Lukan 1-vuotissynttärit olivat jo kaksi kuukautta sitten mutta nämä kuvat jäivät postausten luonnoksiin jostakin syystä vain odottamaan julkaisua. Me oltiin siinä mielessä onnekkaita, että kerettiin juhlistamaan pienen ensimmäisiä synttäreitä ennen kuin tämä koko korona karanteeni ja muu sen ympärillä alkoi.

Juhlittiin meidän kaveriporukalla ja mukana oli myös muutama muu vauva sekä lapsi. 1-vuotis synttärit olivat taas yksi sellainen juhla jonka aikana harmitti etteivät perheet meidän kummankaan puolelta pystyneet olemaan mukana, mutta ne ovat näitä oman elämän valintojen seurauksia asua kaukana perheistä. Videopuheluiden välityksellä onneksi mukana oleminen onnistui jossakin määrin. Juhlat menivät kaikin puolin hyvin ja päivä todella nopeasti. Kuvatkin taisi jäädä ottamatta kuin vasta juhlien loppupuolella.. Niin uskomatonta, että siitä on nyt yli vuosi kun Luka syntyi ja miten nopeasti tämä aika onkaan mennyt!

Instagram storyn puolelle taisin synttäripäivänä laitella enemmänkin kuvia sekä videoita jo ihan siitä onnittelu laulusta lähtien. On ihana huomata kun Lukalla on ympärillä ihmisiä, jotka aidosti haluavat olla mukana toisen elämässä ja nähdä sen kasvun ja kehityksen. Itse katselin vain toisen onnea ja naurua koko päivän kun sai niin paljon huomiota osakseen. Miten toinen voikaan olla tärkeä!

        Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM

perhe vanhemmuus ystavat-ja-perhe lapset
Kommentit (2)
  1. Ihanaa myöhistä synttäriä Lukalle! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *