Asioita joita vihaan

Jokaisella on varmasti asioita joita vihaa, tai joista ei pidä. Enkä nyt tarkoita niitä perinteisiä ”vihaan valehtelua”, sillä kuka nyt valehtelusta pitäisi. Tarkoitan näitä hieman erilaisia asioita, jotka vaan ärsyttävät ihan suunnattomasti.

Vihaan:

Elokuvan/ohjelman aloittaminen puolivälistä. Usein kanavia selaillessa Ryan saattaa laittaa kanavan jossa leffa on puolivälissä tai jo melkein loppumaisillaan. En vaan pysty käsittämään mitä järkeä on katsoa elokuvaa josta on menettänyt koko alun. Minua vaan ärsyttää kun ei tiedä mistä on kyse ja miksei vaan voisi alottaa koko elokuvaa ihan alusta, tai etsiä jotakin muuta katseltavaa..

Niistämisestä lähtevä ääni. Veljeni tietää tämän ja ihan pienestä asti on varmuudella ollut kuuloetäisyydellä niistämässä tai jopa soittanut ihan vain niistääkseen kun tietää että se saa ihoni kananlihalle ja ällön olon aikaiseksi. Outoa tässä on, että kun itse niistän ei se tunnu missään, mutta kun kuulee toisen niistävän niin tuntuu pahalta. Ryan on myös oppinut tämän ja tulee niistämään ihan kylkeeni ärsyttääkseen minua. Jostakin syystä tätä kirjoittaessa en yhtään ihmettele että Ryan ja veljeni tulevat niin hyvin toimeen, yhtä paska huumori vissiin molemmilla.. 😁

…Nälkäkiukku. Tämä on ehkä vielä ärsyttävämpää niille jota ovat lähelläni, mutta en voi sietää nälän tunnetta. Tulee huono olo ja kaikki ärsyttää.

…Erillinen hana kylmälle ja kuumalle vedelle. Siis onko mitään ärsyttävämpää olemassakaan! Seisot suihkussa ja käännät ensin kuuman veden päälle ja odotat että se lämpenee, sitten kun se vihdoin on kuumaa avaat kylmän veden ja odotat että vesi on sopivan lämpöistä. Siinä seistessä sitten kääntelet kumpaakin hanaa kun vesi on joko liian kylmää tai liian kuumaa ja ikinä sitä ei saa kerralla sopivaksi. En vaan ymmärrä mitä järkeä koko hommassa. Remontoisin meidän kylppärin heti jos kyseessä olisi omistusasunto!

…Kynsien repiminen niiden leikkaamisen/viilaamisen sijasta. Aaah, en edes tiedä miten kuvailla tätä. Olen monta kertaa huomannut kun jotkut repivät kynsiään lyhyemmiksi julkisilla paikoilla. Ymmärrän jos kynsi lohkeaa ja on ikävän tuntuinen, mutta tarkoitan sitä kun revitään kynsiä lyhyemmiksi. Se ääni mikä siitä lähtee saa niskavillat pystyyn samantien.

…Valikoiva kuulo. Tämä kohta olisi ehkä sopinut enemmän postauksen alle nimeltä ”asiat jotka ärsyttävät miehessäni.” Tämä on ehkä suurin ärsytyksen kohde jos joku kysyisi mikä Ryanissa ärsyttää eniten. Se, että kysyn tai sanon jotakin kolme tai neljä kertaa ja minuutin päästä hän vihdoin vastaa ja kysyy ”did you say something?” Onko mitään ärsyttävämpää! Tai jonkin asian tullessa ilmi ihmettelee etten ole kertonut asiasta, vaikka todellisuudessa mainitsin ainakin muutaman kerran. Täytyisi ihan oikeasti vissiin tehdä postaus kumppanin ärsyttävistä tavoista, koska niitä tässä miettiessä pyörittelen vaan päätäni ja Ryan naureskelee kun sen mielestä asiat jotka minua hänessä ärsyttää on ihan normaaleja asioita.

…Hiuslenkit. En tiedä onko mulla oudon paksuiset hiukset, mutta en ole IKINÄ löytänyt sopivan kokoista hiuslenkkiä! Se joko menee hiusten ympärille kaksi tai kolme kertaa, mutta ei ole liian tiukka. Sitten jos sen saa vielä kerran niin sitten se on liian tiukka ja vetää hiuksen niin tiukalle, että näyttää kun olisi käynyt kasvojen kohotusleikkauksessa. Ei hyvä.

…Odotus. Lyhyt pinna ehkä, mutta vihaan odotusta yli kaiken! Jos sovitaan, että nähdään kolmelta ja tyyppi tulee paikalle puoli neljältä niin siinä olen odottanu ja seisonut paikallani kun mikäkin juntti. Miksei vaan voida alunperinkin sopia aika minkä tietää, että varmasti sopii. Ja jos tietää olevansa aina myöhässä, niin ei ehkä kannata ilmoittaa aikaa jolloin tietää että ei tule olemaan paikalla kuitenkaan. Australialaiset ovat niin no worries kansaa, että välillä ei vaan ymmärrä.

…Hidas autoilija edessä. Onko oikeasti mitään ärsyttävämpää liikenteessä kun 80km/h alueella ajetaan 60km/h?? Tai vihreisiin liikennevaloihin aletaan jo jarruttamaan kun kyllähän ne nyt punaiseksi vaihtuu kuitenkin. Sama ärsytys tulee hitaista kävelijöistä jotka saattavat pysähtyä keskelle kapeaa katua selaamaan puhelintaan ja samalla tukkimaan toisten kulkureitin.

…Hiukset auki tuulisena päivänä. Tarvitseeko edes perustella?

…Toisen syömisen kuuntelu. Maiskuttelu, pureskelu ja ylipäätään kovaäänisesti syöminen. Ei ei ja ei.

…Oma unohtelu. En vaan pääse yli siitä ärsytyksestä mikä tulee kun unohdan mihin laitoin avaimet, puhelimen, lompakon, itseni, kaukosäätimen jne jne. En ymmärrä miten on mahdollista hävittää tai unohtaa ihan kaikki! Aluksi syytin raskautta, sitten väsymystä tai hormoneja vielä synnytyksen jälkeen, mutta en tiedä mitä tässä enää syyttäisi muuta kun omaa tyhmää päätään.

…Imuroit ja peset lattiat ja joku kävelee kengät jalassa sisään. Ryan on saanut monet huudot tän takia ja niin on tainnu muutamat vieraatkin. Australiassa sekä Englannissa on yleistä kävellä kengät jalassa sisälläkin ja ei vaan iskostu heidän päähän, että ei meillä! Kengät pois ovella tai saa mopata lattiat uudelleen.

Mitä sinä vihaat tai mikä saa verenpaineen nousemaan?

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM

suhteet ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (2)
  1. Toi valikoiva kuulo, kyllä! Ja muisti! Kysymyksiin, joista on puhuttu monta viikkoa saa olla vastaamassa ainakin viisi kertaa. Ja tää sama ominaisuus on on selkeesti periytyny vanhemmalle mukulallekin. Jos joskus saadaan joku perheriita aikaseksi, niin se on nimeomaan kyllä juuri tästä syystä 😀

    1. Haha kiva kuulla, että joku toinenkin tuskailee tän valikoivan kuulon kanssa! Kaikista ärsyttävintä on just se et toinen kyllä kuulee kun sille puhuu jotakin mut sitte se kysyy kuitenkin hetken päästä et sanoitko jotain.. tai sitte se väittely et et ole kyllä kertonu vaikka todellisuudessa olen 🙄 Onkohan tää vaan joku miesten ominaisuus vai onkohan jossakin mies jota ärsyttää oman naisen valikoiva kuulo? 🤔😁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *