Australialainen äitiyspakkaus

Suomalainen äitiyspakkaus on maailmallakin tunnettu ja kadehdittu asia. Itse ollessani raskaana minua myös harmitti etten kyseistä äitiyspakkausta tule saamaan, koska en enää Suomessa asu. Olen aina kuullut miten raskaus tuntuu todellisemmalta kun kyseistä pakkausta pääsee avaamaan ja sisältöä tutkimaan ja sitä myöten tulee olo, että se vauva on oikeasti maailmaan tulossa.
Harmitti siis etten tätä tule niin sanotusti kokemaan, mutta ymmärrettäväähän se on etten Suomesta äitiyspakkausta saa vaikka suomalainen olenkin.

Saimme kuitenkin mukavan yllätyksen sinä päivänä kun meidät kotiutettiin sairaalasta synnytyksen jälkeen. Tämän vuoden alusta on jokainen uuden vauvan vanhempi New South Walesin osavaltiossa saanut  Baby Bundle pakkauksen sairaalasta kotiutuessaan ja ehtona on tosiaan se, että asuu NSW:ssa. Baby Bundle on kai jossakin määrin kuin suomalainen äitiyspakkaus joka sisältää tuotteita ja tietoa tukemaan vauvan terveyttä, kehitystä ja hyvinvointia. Pakkauksen on arvioitu olevan arvoltaan noin $300. (tämän päivän valuuttakurssin mukaan 187.66€) Vauvan vaatteita ei niinkään tule pakkauksen mukana, mutta kaikkea muuta tarpeellista kylläkin.

Pakkaus on varmasti monelle tarpeellinen ja mielestäni todella loistava juttu Australialta alkaa näitä jakamaan. Toivottavasti tämä idea myös välittyy muihinkin osavaltioihin ja territorioihin ja pakkauksen saa pian jokainen uuden pienen vauvan vanhempi Australiassa.

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

perhe lapset raskaus-ja-synnytys vanhemmuus
Kommentit (3)
 1. lords mobile jewels slot
  18.3.2019, 16:46

  Players got a popular variety to pick from and a lot of
  exciting prizes to be won. But it should be considered a good thing and as pleasing if players will
  win each game. http://krimit.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=https://ntc33.fun%2Findex.php%2Fother-games%2Face333

 2. Kivannäköinen paketti ja tosiaan paljon tarpeellista. Mikä ihme toi mittari on? Joku ajastin?

  1. Se on lämpömittari joka näyttää lämpötilan ja ilmankosteuden sisätiloissa ja taitaa siinä kellokin olla. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *