Australian Permanent Resident – vihdoinkin!

Instagramiani seuraavat varmasti jo huomasivatkin kun päivittelin storyn puolella toissa viikolla, että meidän pysyvät oleskeluluvat ovat vihdoinkin meille myönnetty. Olo on todella todella helpottunut ja pitkän (reilu 15kk) odotuksen jälkeen meillä on vihdoinkin pysyvät oleskeluluvat Australiaan. Ihanaa kun vihdoinkin voi alkaa suunnittelemaan elämää hieman paremmin kun on varmuus, että voimme tänne jäädä lopullisesti jos vain niin halutaan. Usean vuoden täällä asumisen jälkeen voi vihdoin huokaista kun tietää, että voi jäädä asumaan maahan johon on elämänsä rakentanut ja uuden elämän synnyttänyt.

Voidaan anoa kansalaisuutta vielä myöhemmin jos siihen päädytään ja se tarkoittaisi sitä, että minä ja Ryan saisimme kaksoiskansalaisuudet Lukan saadessa itselleen kolmoiskansalaisuuden. Tämä ei kuitenkaan vielä ole ajankohtaista, mutta se on asia jonka vielä voimme tehdä se halutessamme.

Olin itse ruoka ostoksilla tiedon saannin aikaan ja kävelin kotiin ehkä typerin hymy naamallani tietäen, että suuri päätös meidän elämämme eteen on tehty. Muistan varmasti ikuisesti miten kerroin uutiset Lukalle hänen istuessaan vaunuissaan – ihan kuin toinen olisi edes ymmärtänyt.😁 On kuin iso taakka olisi pudonnut harteilta ja tietää, että elämä on nyt valintoja täynnä.

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM

 

suhteet mieli oma-elama matkat
Kommentit (2)
  1. Onnea PR:stä!! Itsekin odottelen samaa oleskelulupaa ja voin vaan kuvitella miten hyvältä tuo tuntuu 🙂 Mulla odottelua tiedossa varmaan vielä puolisen vuotta.

    Nauttikaa! 🙂

    1. Voi kiitos 😊 Tsemppiä odotteluun, tiedän miten raskasta se on henkisesti kun ei ole varmuutta. Toivottavasti PR tulee sullekin pian 🤞🏻

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *