Blogi kriisi

Hellojenna

Vaikka blogini on vasta iältään kuin vastasyntynyt niin olen huomannut, että olen jollakin tavalla kuin kriisissä sen suhteen. Mielessä olisi niin paljon mistä haluaa kirjoittaa, mutta tuntuu että silloin kun olisi se fiilis kirjoittaa ei kerkeä, ja kun aikaa löytyy on se kirjoittamiseen tarvittava fiilis hieman kadoksissa. Viimeiset päivät (pari viikkoa) ovat menneet itseltä myös hieman sumussa totaalisesta väsymyksestä johtuen. Katkonaiset unet ja tunnin välein ylös nouseminen ei varmaankaan ole kenenkään pääkopalle hyväksi. Huoli omasta lapsesta tuntuu myös suuremmalta väsyneenä kuin niin sanotussa normaalissa tilassa. Eikä meidän pojassa mitään vikaa ole, kunhan stressaan taas tuttuun tapaani.

Tuntuu myös, että asiat mistä haluaisin kirjoittaa ovat jääneet hieman taka-alalle ja aiheina on tietysti enemmän olleet perhe ja vauva aiheet. Eikä siinä tietysti mitään vikaa ole, mutta en nähnyt itseäni perhe bloggaajana, mutta kai se melkeinpä siihen suuntaan on kääntynyt. Toisaalta, kun on äitiyslomalla ja maailma pyörii kieltämättä vauvan ympärillä on elämä juuri sitä. Tietyistä elämän osa-alueista en myöskään halua kirjoittaa ja vaikka avoimesti monista asioista kirjoitankin, on tietyt osa-alueet mielestäni asioita jotka haluan pitää blogini ulkopuolella. Väsyneenä en ole myöskään halunnut alkaa kirjoittamaan koska tekisi olisi varmasti synkempää kuin sen tarkoittaisi olevan, eikä täällä ruudun tällä puolella kuitenkaan masentuneita olla, mutta väsyneenä voisi siltä kuulostaakin.

Elämässä on kuitenkin niin paljon hyvää tällä hetkellä ja paljon asioita tulevaisuutta ajatellen joita en malta olla odottamatta. Eiköhän tämä oma pieni blogi kriisini tästä johonkin suuntaan muokkaudu ja ehkä täytyisi vaan olla stressaamatta vaikka kirjoitukset tulisivatkin olemaan pelkkää vauvaa. Sitähän se elämä nyt on. Ihanaa vauvan tuoksuista elämää.

Elämässä kuitenkin on myös muuta ja täytyy vain päättää mitkä asiat ovat niitä joista voin hyvillä mielin kirjoittaa. Elämä on kuitenkin nyt ja tässä ja tälläistä.

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

suhteet ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (2)
  1. Vilhelmiina Hellstén
    10.7.2019, 08:22

    Juu älä stressaa, kyllä se kirjoitusinto sieltä tulee kun on tullakseen 🙂 Ja sillon kirjoittaa kun oikeasti on aikaa ja inspistä siihen! Ei kantsi pakkopullana tätäkään osa-aluetta elämässä ottaa. Keskittyy nyt ihanaan vauvantuoksuiseen elämään vaikka :)<3

    1. Kiitos kommentista 😊 Näin ajattelen että tietynlainen fiilis täytyy olla että syntyy tekstiä. En halua kirjoittaa koska tuntuu että täytyisi vaan siksi että on halu kirjoittaa juuri silloin ja juuri siitä aiheesta kun silloin hyvältä tuntuu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *