Meidän viikonloppu

Tämä viikonloppu oli hieman erilainen sillä Ryan oli molempina päivinä töissä. Yleensä hän tekee vain lauantaisin töitä, mutta on kiireinen tällä hetkellä joten sunnuntai meni hänellä myös töidensä parissa.
Voisin myös tehdä tälläisen viikonloppu postauksen sellaisena viikonloppuna kun ollaan kaikki kolme yhdessä, tai vaikka arkipäivästä jos sellainen kiinnostaisi? Kuvia otin myös huonosti koko viikonlopun aikana, vaikka yleensä viikonloppuisin kuvia kertyy enemmän. Tässä kuitenkin meidän viikonloppua.

LAUANTAI

00.30 Luka heräsi toisen kerran sen jälkeen kun hän meni nukkumaan. Vaihdoin vaipan ja annoin maitoa pullosta ja hän
nukahti uudelleen.
05.00 Ryan heräsi ja valmistautui töihin. Vaihdettiin muutama sana ja toivotettiin hyvät päivät. Jatkoin itse unia.
07.00 – 8.00 Luka heräsi 7 aamulla. Vaipan vaihto, aamu maito ja aamupuuro. Soitin äidilleni samaan aikaan koska aikaerojen myötä Suomessa oli ilta ja hän pääsi Lukan aamupala hetkeen mukaan videopuhelun välityksellä. Tein oman aamu toimet kun Luka käveli ympäriinsä puhelinta pidellen ja mammalle selittäen omiaan samaan aikaan.
8.00 Lähdettiin labraan minun verikokeisiin. Verikokeita varten minun piti paastota joten itseltäni jäi aamupala väliin.
10.00 Päästiin vihdoin kotiin labrojen jälkeen ja otin itselleni kahvin ja aamupalan take awaynä labran vierestä koska oli huutava nälkä. Laitoin Lukan nukkumaan ensimmäisille päikkäreille, mutta vartin itkemisen jälkeen luovutin ja otin lattialle leikkimään.
11.00 Maito ja vihdoin ensimmäiset päikkärit. Musta tuntuu, että Luka alkaa siirtymään kaksista päikkäreistä yksiin kohta sillä ensimmäisille päikkäreille meneminen on yhtä huutoa ollut nyt muutamana päivänä. Lukan nukkuessa kirjoitin yhden postauksen valmiiksi lauantaille ja aloitin tekemään tätä postausta. Pesin koneellisen pyykkiä ja tein pika siivouksen ympäri kämppää.
12.00  Luka heräsi ja söi lounaan. Laitoin kassin valmiiksi lähtöä varten.
13.00-15.00 Tavattiin kaveri hänen tyttärensä kanssa. Mentiin liikekeskuksen lapsiparkkiin kun ulkona sataa ja on savun hajua.
15.00 Tultiin kotiin. Luka meni päikkäreille. Itse söin myöhäisen lounaan.
16.00 Luka heräsi.
17.00 Annoin Lukalle ruoan ja samaan aikaan itse tyhjensin tiskikoneen ja siivosin keittiön. Luka rakastaa sormiruokailua tällä hetkellä.
18.00-19.00 Kylpy ja iltatoimia. Pientä iltapalaa. Iltamaito ja Luka omaan sänkyyn. Hänen huoneesta kuuluu iltaisin pieniä ääniä yleensä noin viidestä kymmeneen minuuttia ja sitten hän nukahtaa itsekseen. Siivoilin loput Lukan leluista paikoilleen jotka olivat jääneet aiemmin mihin sattuu. Pesin Lukan pullot valmiiksi seuraavaa päivää varten.
19.30-21.00 Kävin itse suihkussa. Tein ruoan valmiiksi. Tosiaan päivinä kun Ryan on pitkään töissä me silti syödään ruoka yhdessä ja aina välillä se menee todella myöhäiseksi!
21.00 Ryan tuli kotiin. Syötiin yhdessä ja tehtiin iltatoimet ja käytiin päivän kulut lävitse.
22.30 Nukkumaan
23.30 Kerkesin nukkua tunnin ja Luka heräsi. Maito ja uudelleen nukkumaan.

SUNNUNTAI
05.45 Ryan lähti töihin ja Luka heräsi kun ulko-ovi meni kiinni. Olin todella väsynyt kun olin nukkunut levottomasti koko yön joten otin Lukan meidän sänkyyn vaipan vaihdon jälkeen. Normaalisti Luka ei viihdy siinä aamuisin vaan haluaa heti leikkimään ja tutkimaan uutta päivää, mutta tällä kertaa onneksi viihtyi.
07.00-08.00 Maito ja aamupala. Soitin jälleen äidilleni ja hän pääsi olemaan mukana meidän aamutoimissa. Jos Ryan on viikonloppuisin töissä niin yleensä silloin soitan äidilleni ja hän pääsee näin mukaan jollakin tapaa Lukan elämään. Kuvapuhelut on kyllä ihan parasta.
8.00-09.00 Luka nukkui ekat päikkärit kun heräsi sen verran aiemmin tänään. Itse söin aamupalan ja siivosin aamun sotkut. Pesin koneellisen pyykkiä.
9.30-11.30 Käytiin uimassa meidän vieressä olevassa uimahallissa jossa on lapsille ihanat ulkoilu altaat ja tilat. Tavattiin kaveri hänen tyttönsä kanssa. Ennen kotiin lähtöä Luka sai maidon altaan reunalla. Tultiin kotiin suihkuun koska ajattelin että pääsen itse helpommalla kun saan Lukan suihkukaapin lattialle istumaan kun itse pesen itseni. Uimahallin suihkutiloissa hän olisi kävellyt heti karkuun.
12.00-15.00 Syötiin lounas, Luka nukkui toiset päikkärit ja itse katsoin sen aikaa telkkaria.
15.30-17.00 Lähdettiin liikekeskukseen ja Luka pääsi taas leikkimään leikkialueelle ennen kuin tehtiin ruoka-ostokset. Tultiin kotiin ja tein Lukalle ruoan.
17.30-18.30 Haettiin Ryan muutaman kilometrin päästä kun oli töiden jälkeen mennyt katsomaan Conor McGregor vs Donald Cowboy Cerrone matsia pubiin muutaman työkaverin kanssa. Lukalle pieni iltapala ja hänen iltatoimet.
19.00 Lukalle maito ja nukkumaan. Nukahti sänkyynsä samantien.
19.30-22.00 Tilattiin take away ruoka ja katsottiin leffa. Luka heräsi kymmeneltä mutta nukahti uudelleen kun sai tutin lattialta takaisin suuhunsa.
22.30 Suihku, iltatoimet ja nukkumaan.

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM

perhe hopsoa oma-elama vanhemmuus
Kommentit (2)
  1. Aaah ulkona uiminen. <3 Olen niiiin kateellinen!

    1. Ulkona uiminen on kyllä parasta 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *