Nainen huusi minulle kadulla miten tapan lapseni ja sai minut tärisemään vihasta

Eilen tapahtui jotakin mikä sai minut pieneen shokki tilaan ja todella hämmentyneeksi ja vihaiseksi samanaikaisesti. Eilen Sydneyssä oli todella kuuma ja hiostava ilma, ja meidän lämpömittari näytti pahimmillaan 42 astetta. Ulkona ei siis todellakaan tehnyt mieli olla, eikä olisi tullut mieleenkään lähteä Lukan kanssa ulkoilemaan, sillä olo oli todella tukala jo itsellänikin.

Meillä oli varattuna aika meidän vieressä olevalle hoitopaikalle tutustumaan, joka sijaitsee 230 metrin päässä meiltä, kahden minuutin kävely matkan päässä. Kotiin päin kävellessä huomasin kuinka vastaan ajoi auto, hiljensi kohdallani ja kääntyi takanani ympäri. Ratissa keski-ikäinen nainen. Hän ajoi viereeni, avasi ikkunan ja huusi ”take the baby inside, you are killing it”, hämmennyksessäni vastasin miten olemme tulossa päiväkodista osoittaen takanani olevaa rakennusta, ja sanoin että olemme menossa parin sadan metrin päässä olevaan kotiimme. Hän ei reagoinut vastaukseeni mitenkään vaan jatkoi huutamista. ”You are killing your baby, you are killing it.” En vastannut mitään vaan jatkoin kävelyä kotiin päin. Nainen seurasi minua kävelyvauhtia autollaan. ”you are killing it, YOU ARE KILLING IT, YOU ARE KILLING YOUR BABY!!” En ole koskaan ollut vastaavanlaisessa tilanteessa ja koko tilanne alkoi raivostuttamaan todella paljon. Olin samaan aikaan tietyllä tavalla peloissani tätä naista, sillä en ole koskaan nähnyt kenenkään käyttäytyvän niin, samaan aikaan tärisin raivosta. Miten kukaan kehtaa.

Ymmärrän, että ulkoilma ei ollut todellakaan mikään paras ulkona olemiseen, mutta en autollakaan viitsinyt ajaa tuota hassua pariasataa metriä. Toisekseen, jos tämä nainen ajatteli etten tiedä ulkoilman olevan huonoksi lapselle niin hän olisi voinut ilmasta asian toisin kuin huutamalla miten tapan lapseni. Hän seurasi minua huutaen mikä ei ole oikein. Luka oli tilanteesta myös nähtävästi hämmentynyt. Tämä nainen huusi todella raivokkaasti ja seurasi minua. Olin meidän kodin portilla ja samaan aikaan minua ärsytti, että tämä nainen näkee mistä ovesta menen sisään ja missä asun. Hän jatkoi huutamista ja taisin itse vielä huutaa takaisin ”mind your own f*cking business”. Olisi pitänyt jättää kokonaan huomioimatta, mutta en malttanut. Hän huusi täyttä kurkkua vielä perääni: ”YOU ARE KILLING IT, YOU ARE KILLING IT!!”

Kotiin päästyäni tärisin vihasta. Tämä nainen oli paitsi pelästyttänyt minut käytöksellään myös Lukan. Pieni mies ei todellakaan ymmärrä miksi joku huutaa täyttä kurkkua autosta meidän vieressä seuraten ja pieni oli niin peloissaan. En voi kuin ihmetellä tätä käytöstä!

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM

 

Kommentit (3)
  1. Järkyttävää! Pelottavaa noin aggressiivinen käytös, ei ihme että pikkuinenkin säikähti 🙁

    1. Ihmettelen kanssa et aikuinen ihminen käyttäytyy näin..

      1. Monesti on kai niin että henkilöllä itsellään on jotain ongelmia 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *