Tämä postaus kaduttaa

Yleensä seison sanojeni takana, mutta on yksi kirjoitus joka jollakin tavalla on jäänyt mieleeni ja näin jälkikäteen hieman kaduttanut tai ehkä ennemminkin mietityttänyt, että mitähän silloin ajattelin kun sen kirjoitin. En tiedä olinko raskaushormonipäissäni vai missä, mutta ajatukset ovat joko muuttuneet tai palautuneet raskauden jälkeen ennalleen.

Kyseinen postaus on Mitä jos olisin päättänyt toisin. Julkaisin postauksen 20.2.2019, kuusi päivää ennen kuin Luka syntyi. Eihän varsinaisesti koko postauksessa niin mitään vikaa ole, mutta eräs kohta on sellainen jota näin jälkikäteen olen pohtinut, että ajattelinko tosiaan niin. Tästä kohdasta on kyse:

Jos olisin palannut Suomeen niin olisin varmasti jossakin vaiheessa tavannut suomalaisen miehen, ehkä olisin raskaana hänelle nyt, ehkä meillä olisi jo yhteinen lapsi, kuka tietää. Ehkä meillä olisi se suomalainen unelma ja meillä olisi asuntolaina, koira, kaksi ja puoli lasta ja kerran vuodessa tehtäisiin etelän reissu? En sano, että siinä mitään vikaa olisi, mutta en usko että olisin itse onnellinen.

Tämä kohta on sellainen, että nyt sitä lukiessani tulee olo kuin jollakin tavalla sanoisin että tuollainen kuvaamani elämäntilanne ei olisi ihana. Täytyy nimittäin tunnustaa, että kyllä olisin aika onnellinen jos minulla olisi se asuntolaina, koira, kaksi ja puoli lasta ja kerran vuodessa tehtäisiin se etelän reissu. Oikeasti, välillä mietin että liikkuuko omassa päässäni tuulen lisäksi yhtään mitään. Jotenkin harmittaa, että ikäänkuin dissasin tuollaista elämänvaihetta/elämää ja en tiedä mistä tuollainen ajatus päähäni tuli kirjoittaa. Muuten postauksessa ei kai ole mitään kaduttavaa.

Tätä asiaa miettiessäni tulikin mieleen, että mitenköhän monta asiaa olen sanonut raskaushormoneissani, jotka ovat erilaisia kuin mitä muuten ajattelisin. Ryanilla on varmasti ollut paljon hetkiä kun hän on pyöritellyt päätään ja miettinyt että tälläistäkö tämä nyt sitten on hah.

Oletko sinä sanonut jotakin raskaana ollessasi mitä olet raskauden jälkeen miettinyt, että mikä sai sinut sanomaan niin?

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *