Tervetuloa blogiini

 

Erilaisia blogeja on olemassa jo varmasti ihan jokaiseen makuun ja varmasti jokaiselle päivälle omansa. Blogeja kuitenkin mahtuu tähän maailmaan varmasti ja tässä on yksi blogi lisää.

Mikä sai minutkin perustamaan blogin?

Kirjoitin reissublogia vuosina 2010-2012, mutta innostukseni loppui sitä myöten kun se itse reissaaminen. Asetuin aloilleni Australiaan ja tuntui, että oli vaikea jatkaa blogia joka ei tuntunut enää siltä omalta jutulta. Ehkä myös mietin liikaa mitä muut olisivat halunneet lukea kuin mitä itse olisin halunnut kirjoittaa. Olihan kyseessä kuitenkin enemmän se reissublogi kuin mikään muu. 

Jossakin vaiheessa alkoi mieleen taas hiipiä se ajatus, että olisiko nyt hyvä hetki aloittaa uudelleen ja kirjoittaa juuri niistä asioista mitkä oikeasti itseä kiinnostavat ja ovat itselle kirjoittamisen arvoisia. Nyt ajoitus tuntuu vihdoin itselle oikealta, joten ajattelin, miksi ei. 

Kuka on tällä puolella ruutua kirjoittamassa?

Olen 29-vuotias ja olen asunut pysyvästi Sydneyssä, Australiassa loppuvuodesta 2012 saakka. Tällä hetkellä olen viimeisillään raskaana ja hieman alta kolmen viikon päästä on laskettu aika meidän esikois pojalle joka tulee olemaan puoliksi suomalainen ja puoliksi englantilainen. 

Olen tietyissä asioissa aika jääräpää sekä äkkipikainen ja menen enemmän tunteen kuin järjen mukaan. Innostun uusista asioista välillä liiankin innokkaasti ja välillä innostukseni loppuu kuin seinään, saa siis nähdä kauanko innostukseni blogia kohtaan kestää.

Mitä blogini tulee sisältämään?

Vaikka asunkin Australiassa ei tämä tule olemaan mikään reissublogi, vaikka tulen varmasti puhumaan ulkosuomalaisuudesta sekä ulkomailla asumisen hyvistä sekä huonoista puolista.

Tulen myös kirjoittamaan äidiksi kasvamisesta, äitinä olemisesta, sekä lapsen kasvattamisesta kaksikieliseksi, mutta ei tästä kyllä mitään mammablogia taida saada vaikka miten yrittäisin. Tulen varmasti käsittelemään raskauskilojen eroon pääsemiseen liittyvistä asioista, kunhan itse huomaan millaiseksi taisteluksi se kohdallani osoittautuu. Tykkään syödä ja elää terveellisesti, mutten ole kuitenkaan mikään terveys intoilija. Ennen raskausaikaa löysin sen kultaisen keskitien ja onnistuin myös pudottamaan painoa lähelle sitä pistettä missä tunsin olevani oikean kokoinen itselleni. Raskausaikana olen lipsunut ehkä pahemman kerran ja haluankin korjata tämän asian ja palata normaaliin ruotuun. 

Tykkään kauniista asioista, valokuvaamisen opettelusta, pohdiskelusta, itseni kehittämisestä ja innostun välillä mitä kummemmista jutuista. Olen tietyissä asioissa tyttömäinen ja rakastan laittautumista, mutta en pelkää olla ilman meikkiäkään tai liata käsiäni. Välillä on ihana haastaa itsensä ja tehdä jotakin mitä ei ole ennen kokenut ja ylittää itsensä. Haluan voida kirjoittaa niistä ihan perus arkisista asioista mutta myös arjen luksuksesta. Arki on kuitenkin loppujenlopuksi arkea asuipa missä maassa vain. 

Toivottavasti jaksat olla mukana lukemassa sekä katsomassa kanssani millaiseksi tämä blogi muodostuu. Olethan myös ymmärtäväinen jos varsinkin alussa kirjoitan hassusti suomea tai huomaat muutaman kirjoitusvirheen, suomenkieltä en ole kuitenkaan käyttänyt kunnolla hetkeen. 

Tervetuloa blogiini! 

E9AB7462-BAE7-460B-8C23-130A43D68E46.jpeg

497B1BCB-ADCB-4949-8353-6012C8B0BD1B.jpeg

 

 

Kommentit (6)
 1. Ihanaa! Onnea masuasukista. Todellakin tulen seuraamaan tätä sun blogia. T. Tiia R.

  1. Voi ihanaa, kiitos Tiia! 🙂 

 2. Pinja Mitrovitch
  27.1.2019, 12:29

  Moi!
  Ihana kuva, tervetuloa kirjoittelemaan ja ihanaa loppuodotusta :_)

  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *