Uuden elämän alku

Huomenna meidän poika on jo viikon ikäinen. Tuntuu oudolta ajatella, että tasan viikko sitten tähän aikaan me oltiin sairaalassa keskellä synnytystä ja nyt me ollaan kotona opettelemassa meidän uuden elämän alkua. Meitä on nyt kolme kahden sijasta.

Meillä käy hoitaja nyt muutaman päivän kotikäynneillä katsomassa miten meillä menee vauvan kanssa ja näin ollen päästiin kotiin eikä tarvinnut jäädä sairaalaan.

Synnytys ei ollut se kaikista paras mahdollinen ja vauva saapui maailman imukupilla avustettuna, kun oltiin jo leikkaus salissa valmiina hätäsektioon muutamien komplikaatioiden johdosta. Itselleni nousi kuume sekä vuotoa oli jonkun verran ja pääsin näkemään kunnolla poikani vasta muutaman tunnin hänen syntymänsä jälkeen. Poika vietti tarkkailussa elämänsä ensimmäiset tunnit kun minua paikkailtiin muualla. Ryan ei myöskään tiennyt missä olin parin tunnin ajan ja kokemuksena synnytys kaiken kaikkiaan ei ollut paras itselleni eikä hänelle.

Tärkeintä kuitenkin on, että kaikki on hyvin.

Minua on harmittanut miten synnytys meni ja muutamia kohtia mietin päässäni uudellen ja toivon todella ettei tästä jää mitään pysyvää kammoa itselleni. Huomaan kuitenkin miten nyt kotona ollessa minun täytyy kaiken aikaa käydä tarkastamassa, että poika hengittää hänen nukkuessaan. Kai tämä vaihe on ihan normaali?

On kuitenkin ihana, että pääsimme kotiin ja voimme harjoitella meidän uusia asemia perheenä. Eiköhän se elämä ala tästä järjestyä itsekseen ja ihan odotan, että olen itse taas normaalissa kunnossa ja pääsen tekemään taas niitä ihan normaaleja asioita.

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

Kommentit (4)
  1. Onnea! Onpa hän suloinen 😍 En malta oottaa että meidän poitsu syntyy, voin kuvitella, että vahdin nukkumista varsinkin alkuun.

    1. Voi kiitos! <3 Joo sitä nukkumista tulee vahdittua ihan hulluna ja käyn tarkastamassa, että hän varmasti hengittää. Kai se on sitä äidiksi kasvamista ja murehtiminen alkaa jo aikaisin.. Toivottavasti sulla ei ole pitkää aikaa enää ja kaikki menee hyvin! 🙂

  2. Voi miten suloiset kuvat pikkukaverista! <3 Ihanaa että kaikki kuitenkin hyvin nyt!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *