Nederlands 1.2 – intensiivikurssin eka viikko

Norrebro Summersissa käytiin vastikään kiinnostavaa keskustelua kielen opiskelusta uudessa asuinmaassa. Kommenttiketjuun on kertynyt monta mielenkiintoista kokemusta ja meikäläinenkin kävi hölisemässä aiheesta, se kun tuppaa olemaan kovin ajankohtainen.

Aloitin tällä viikolla toisen kielikurssini intensiivitoteutuksessa, eli käyn tunneilla neljä kertaa viikossa kahden kuukauden ajan ja huhtikuussa on vielä kokeet. Ensimmäiset tunnit tosin tuntuivat kaikkea muuta kuin intensiivisiltä, mutta ehkä tahti vielä tästä reipastuu. 

Ensimmäistä moduulia kävin kahdesti viikossa neljän kuukauden ajan (fiiliksiä opintojen alkutaipaleelta täällä ja täällä.Nyt on hyvä sauma ruveta opiskelemaan vähän tiiviimmällä tahdilla, joten ei muuta kuin koulun penkille melkein joka arkipäivä ja ykköstaso pakettiin.

Kakkos- ja kolmostaso muodostavat intermediate levelin, nelonen ja vitonen advancedin. Ykköstasolla moduuleja on vain nämä kaksi, samoin kolmos- ja nelostasolla, mutta kakkostasolla moduuleja onkin neljä. 

Laskin, että jos yhteen intensiivimoduuliin menee kokeineen ja väliviikkoineen kolme kuukautta ja suorittaisin kursseja ilman taukoja, niin pääsisin silti aloittamaan nelostason advanced dutchin aikasintaan syksyllä 2018. 

On tässä harrastusta joksikin aikaa!

tyo-ja-raha opiskelu
Kommentit (2)
  1. Hyvä sinä, tsemppiä kieliopintoihin! Seuraan sitten joskus sun jalanjäljillä ;o)

    1. Kiitti! Ja onnea uudesta duunista, hyvä sinä kans!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *