Hei hei tammikuu, tervetuloa helmikuu

Tammikuu meni jotenkin tosi vauhdikkaasti! Tuntuu, että enhän mä kerennyt tekemään juuri mitään, mutta kyllähän sitä on tullut varmasti tehtyä. Ensimmäinen ajatus oli, että on että enhän mä muista, olen väsynyt. Mutta tarkemmin kun muistelee ja kaivaa mielen sopukoista, alkaa sieltä jotain löytymään.

Kävin kahdesti leffassa kahden eri kaverin kanssa. Leffassa on aina kiva käydä, se antaa ihanan hengähdyshetken kiireiseltä tuntuvaan arkeen. Jos se ois yhtään halvempaa, kävisin paljon useammin! Ja myös yksin tykkään käydä leffoissa!

Niin ja tosiaan, nyt ollaan asuttu kuukausi meidän uudessa asunnossa! Hyvin ollaan viihdytty ja eiköhän koti ala hiljalleen näyttää kodilta. Vielä kun saisi verhot laitettua ja vähän jotain pientä hienosäätöä vaille valmis. Siivotakin pitäis TAAS (miten sitäkin aina viivyttelee), mutta ehkä viikonloppuna sitten. Alkuvuodesta käytiin ideasta pieniä ostoksia ikeasta.

Ollaan yritetty pitkään mennä tähtitorniin, mutta ei olla vieläkään päästy huonon sään tai jonkun muun jutun vuoksi.

Oon käynyt katsomassa kaverin muutaman kuukauden ikäistä vauvaa. Oon käynyt kahvilla.  Hieronnassa. Kellunnassa, kahdesti. Ulkoillut. Kuvaillut. Salilla. Hammaslääkärissä (tänään taas, iik! Toivottavakaa tsemppii!). Onhan tässä tullut tehtyä ja silti tuntuu, että en oo tehnyt mitään.

Ja kyllähän sen olosta huomaa, olisi pitänyt levätä enemmän.  Olen vähän väsynyt. Ja onhan se työntekokin rankkaa. Helmikuussa täytyy ehdottomasti keskittyä enemmän lepoon! Se on tärkeää. Se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Jaksan paremmin. Ja saan salilla parempia tuloksia, mitä paremmin nukun. Olen kotona enemmän,  tekemättä mitään. Lupaan yrittää. Ehdottomasti. 

Mitä sä lupaat yrittää enemmän helmikuussa? 😊

hyvinvointi hyva-olo oma-elama
Kommentit (4)
 1. Käydä maadoittumassa luonnossa. Voimavarat on rajalliset ja fiilikset vaihtelee viikoittain ylös alas kuormittavien asioiden takia.

  1. Vilma Heiskanen
   2.2.2023, 22:02

   Luonnossa maadoittuminen on kyllä tärkeää, myös itselle! Pitää kyllä käydä tässä kuussa enemmän. Ja oman itsensä kuuntelu ❤ Kovasti tseppiä!

    1. Vilma Heiskanen
     3.2.2023, 12:05

     Kiitos 🤍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *