Kesää odotellessa, mutta silti tässä

Olen kävellyt nyt muutamana aamuna töihin ja juossut matkan aikana yhden tai kaksi 1-1,5 minuutin spurttia. Se tekee kyllä tosi terää! Olen välillä yrittänyt juosta myös pidempiä lenkkejä, huonolla menestyksellä tosin.

Siispä suuntasin eilen tieni salille pitkän tauon jälkeen ja juoksin jonkun aikaa juoksumatolla. Jotenkin salilla on paljon helpompi juosta kuin ulkona. En tiedä miksi, mutta niin vain on. Juoksu sai hien virtaamaan ja mielen kirkastumaan. Ajattelin heti, että miksi ihmeessä en ole juossut niiin kovin pitkään aikaan? Ehkä siksi, että salit ovat olleet kiinni, enkä jostain syystä tykkää juosta siellä ulkona kauheasti (korkeintaan noita lyhyitä spurtteja). Tykkään kyllä kävellä ja ihastella ohi lipuvaa maisemaa. Jopa sen 15km päivässä. Ja tietysti, rentouttavaa toki sekin, mutta ei siitä mitenkään saa samanlaista oloa kuin juoksemisesta. Juokseminen on vain niiiiin pirun tylsää, mutta piristävää ja stressiä lievittävää samaan aikaan (ainakin jälkeenpäin, kunhan ensin vain jaksaisi. Tai kunhan ei ota juoksemisesta ylimääräistä stressiä). Se auttaa parhaimmillaan elämään tässä hetkessä. Se jälkitila on ihan parasta ja saa minut rentoutumaan ja elämään paremmin tässä hetkessä. Se tekee minut energiseksi! Enkä murehdi turhia, ainakaan niin paljon. Olen iloisempi, vähemmän alavireinen.

Viikonloppuna kävimme myös Mustavuoren luonnossa kävelemässä poikaystävän kanssa. Raitis ilma ja metsä tekivät hyvää, kilometrjejäkin tuli taas reippaasti yli 15km. Söimme eväitä ja ihastelimme vanhan linnoituksen raunioita. Retkeilyyn sai helposti menemään monen monta tuntia ja toi molemmille hyvän mielen. Illalla uni maistui oikein hyvin.

                        

Olen miettinyt viime aikoina paljon elämää. Elämääni. Se on oikeasti tosi hyvin nyt, pientä kitkaa lukuunottamatta. En ihan tarkalleen tiedä mistä se johtuu, ja juuri nyt en edes välitä. En muuttaisi mitään. Juuri nyt kaikki on juuri niin kuin pitääkin. En halua elää mitään ”sitkun” -elämää. Mutta samalla odotan myös normaalia kesää, jolloin kaikki paikat olisivat jo auki. Ja voisi tehdä vaikka ja mitä.

Haluan päästä mökille. Haluan mennä Vuosaaren rannoille grillaamaan. Haluan matkustaa, ihan sama minne. Haluan tehdä mahdollisimman paljon kaikkea kivaa. Haluan olla mahdollisimman paljon ulkona. Haluan kauniin kesän ja kukapa ei (tai ehkä ei kaikki)! Odotan jo enemmän kuin innolla, vaikka elän jo nyt täysillä tätä hetkeä. Juuri nyt.

Mitä sä haluat? Odotatko jo kesää? 🙂

Kommentit (3)
 1. vilhelmiina hellstén
  4.5.2021, 19:46

  Ihana kun tietää elävänsä juuri nyt sitä parasta aikaa, eikä kaipaa mitään muuta<3 Minullakin on samoja tunteita. Juuri nyt on niin hyvä! Odotan toki kesää ja syksyä, koska uudet työt alkavat, mutta haluan elää tämän toukokuun IHAN täysillä, joka minuuteista nauttien. Ihana ihana toukokuu ja kevät.

  Virtuaalihalit<3

  1. Vilma Heiskanen
   4.5.2021, 19:55

   Virtuaalihalit kohtalotoverille myös täältä! 🤗 Juuri nyt on hyvä. Ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!

   1. vilhelmiina hellstén
    4.5.2021, 21:09

    Kiitos jee! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *