Pieni pala inspiraatiota, uusi lemppari Pop Up -kahvila ja Second Hand kirppis Töölössä

Olen ollut viime aikoina hieman (eikä niin vähääkään) jumissa. Olo ei ole yhtään luova. Suuri halu kirjoittaa, mutta mitään ei vain tule ulos. Ehkä se on aika ottaa härkää sarvista ja hakea inspiraatio jostain takaisin.

Siispä suuntasin tänään tieni Töölöön, aivan ihanaan kahvilaan nimeltä Relove. Kahvila itsessään on jo käymisen arvoinen, mutta kaiken lisäksi sen yhteydessä on laadukas kirpputori. Löysin sen vahingossaa viime keväänä kävellessäni sattumalta sen ohi. Ajattelin piipahtaa nopeasti sisään ja löysin vaikka mitä kivaa. Tavara oli laadukasta ja löysin matkaani vaikka kuinka paljon vaatteita! Niin kävi myös tänään. Keväällä en ehtinyt jäämään kahvilaan herkuttelemaan talon antimia, mutta ajattelin jo tuolloin, että tänne on tultava uudelleen. Myös tänään tunnelma oli viihtyisä ja palvelu hyvää. Ainoa miinus oli ruuhka ja pitkä jono sovituskopeille, mutta toisaalta en ihmettele ruuhkaa yhtään.

Tänne on tultava paremmalla ajalla uudelleen hakemaan lisää inspiraatiota. Ehkä joku kesäinen lauantai koneen kanssa kirjoittamaan. Ja tänne tuo mielellään myös ystävän. Myyjät saattoivat tänään katsella ihmetellen, kun kuvailin ympäriinsä eksyneen ja epävarman näköisenä. En tiedä miksi se jännitti niin kovin… Mutta väliäkös tuon, vaikka  vaikka vähän jännittikin, enkä kauheasti kehdannut kamerallani kuvailla. Tässä kuitenkin muutama tuotos, jonka onnistuin salakavalasti kuvaamaan:

Nyt istun kotisohvalla oman kodin rauhassa läppäri sylissä ja nautin hiljaisuudesta. Kahvilavierailu tosiaan inspiroi ja loi palon kirjoittaa. Haluan luoda jotain uutta, mutta mitä? En tiedä vielä. Eiköhän kaikki selviää aikanaan. Samalla mietin, että onpa ihanaa, että on kesä! Vaikka lämpimät kelit vaihtuivat sateen ropinaan, enkä ole edes matkustellut niin paljon kuin olisin toivonut. Osittain siksi, että käyn kesätöissä ( onhan mulla silti viikonloput). Onneksi kohta alkaa kuitenkin vasta heinäkuu, mulla on vielä pitkä kuuma kesä edessä! Ja kaiken lisäksi, hyvä ystäväni menee pian naimisiin, jee! Löysin kirppikseltä itselleni mahdollisen mekon häihin. Se on vähän tylsä musta, katsotaan päädynkö vielä johonkin värikkäämpään. En tiedä vielä. Muuten se on aivan ihana!

Kommentit (1)
  1. Mie kans...
    30.6.2020, 11:47

    Hyvän jutun saitkin aikaiseksi, kyllähän sitä itsekukin taistelee jumien ja inspiraation puutteen kanssa, myös minä. Välillä on pää täynnä ideoita muttei mitään tarttumapintaa mistä saisi kiinni. Usein retki uusiin paikkoihin ja kunnnon keskustelut ystävien kanssa vähentävät jumitusta.
    En yleensä juuri innostu kirppari postauksista, mutta osasit kirjoittaa mukavasti, hyvin voin kuvitella tunnelman ja sen kun kuvailet siellä täällä , jos eksyn kulmille niin varmasti poikkeisin Relovessa . ☺️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *