10 kysymystä joulusta

Useassa blogissa on pyörinyt tämä kiva 10 kysymystä joulusta. Ja koska kaikki jouluaiheinen on ihan parasta, tartuin tietenkin tähän mahdollisuuteen puhua hieman joulusta.

1. Suosikkijouluherkku? Vaikea valita yhtä…Ensimmäinen, tuore, hieman lämmin joulutorttu on joka vuosi ihan mieletön hetki. Joulusuklaat on tietenkin ihan parasta. Tykkään myös perinteisestä jouluruuasta. Aaton jouluateria on ehkä vuoden odotetuin ruokahetki.
2. Joulun paras soittolista? Rakastan perinteisiä amerikkalaisia joululauluja White Christmasia jne. Ja mun jouluun kuuluu ehdottomasti Whamin Last Christmas ja Mariah Careyn All I Want for Christmas. Soittolistaltani löytyy iloisia ja lempeitä joululauluja. Tässä linkki soittolistaani.
3. Mikä on lempijoulukauppasi? En kyllä osaa sanoa tähän mitään. Ehkä erityisesti tänä vuonna kaikki mitkä ovat verkossa. Olisi ihana päästä oikein viimeisen päälle koristeltuun vanhan ajan karkkikauppaan joulun alla.
4. Miten koristelet kotia jouluun? Valoilla ja itsetehdyillä koristeilla. Tämän vuoden koristeluista voit inspiroitua täällä.
5. Mieleenpainuvin saamasi joululahja? Olen saanut todella kivoja ja ihania lahjoja, mutta nyt ei tule yhtäkään mikä nousisi täysin ylitse muiden.
6. Osallistutko joihinkin hyväntekeväisyystempauksiin jouluna? Osallistun useisiin, mm. joulukukka vanhukselle, Joulupuu-keräys, sekä erilaisten eläinsuojelujärjestöjen keräykset ja aineettomat lahjat ovat sellaisia joita hankin joka vuosi.
7. Suosikkikaupunkisi joulun tunnelmointiin? Helsinki on jouluna ihana. Tänä vuonan se tosin jää väliin. Olisi myös joskus ihana kokea kunnon joulumarkkinat jossakin suuressa kaupungissa. Kaupungilla kuitenkaan ei ole niin väliä, koska tärkeintä on että saa olla perheen ja läheisten kanssa.
8. Miten paketoit joululahjat? Ajan kanssa ja fiilistellen. Koristelen paketteja runsaasti, ja valitsen naurut ja paperit todella huolella ja ajan kanssa. Ne ovat tärkeä osa lahjan antamista, ja lahjan saamisen kokemusta.
9. Jouluelokuva, joka on pakko katsoa joka vuosi? Näistä tuli ihan oma postaus, mutta pienenä spoilerina jo yksi: Die Hard. Katso tästä loput.
10. Mitkä ovat joulun ajan suosikkiperinteitä? Pikkujoulut, lahjaostokset, glögit kavereiden kanssa, perheen pikkujoululounas, joulu perheen kanssa, riisipuuro jouluaamuna. Useampana jouluna puolisoni on ollut joulupukkina, ja siitä on tullut hauska perinne jota erityisesti tänä jouluna kaipaan. Samoin jouluaatto perheeni kesken.

Tästä joulusta tulee todella erilainen,ja toivottavasti joulumieli säilyy, vaikka joudunkin pitämään etäisyyttä tärkeisiin ihmisiin. Haluan uskoa siihen, että kun nyt tämä joulu jaksetaan kestää rajoituksia, ensi jouluna saadaan nauttia huoletta kaikista ihanista ja hassuista jouluperinteistä.

puheenaiheet tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *