2 helppoa kampausta

Blogiani seuraavat tietävätkin, kun tulee kyse kampauksista, suosin nopeita, helppoja ja rentoja kampauksia. Tykkään myös siitä kampaus on ”varma”, eli onnistuu joka kerta eikä esim. jätä pulaan juhlapäivänä.

Tässä kaksi helppoa ja klassista kampausta kevään ja kesän juhliin. Tarvitset niiden tekoon pinnejä ja muutaman mieleisesi kukan.

Kampaus 1

Aloitin tekemällä ranskalaisen letin. Pohjalle kannattaa laittaa pitoa antavaa muotoilutuotetta, itselläni hiukset olivat melko liukkaat pesun ja suoristuksen jäljiltä. Löysäsi lettiä rennoksi sormin, ja käänsin letin latvat niskaan, letin alle sykeröksi. Kiinnitin sen pinnein. Ja sitten hauskin osio, painelin pieniä kukkia ympäri lettiä. Viimeistelin koko kauneuden hiuslakalla.

Kampaus 2

Tässäkin kampauksessa on hyötyä pitoa antavasta muotoilutuoteesta, varsinkin jos hiukset ovat vastapestyt. Jaoin hiukset keskijakaukselle. Tein pienet nutturat, hiuksia kieputtaen, ja kiinnitin ne pinnein. Lopuksi työnsin nutturoihin pieniä kukkia.

kauneus hiukset
Kommentit (2)
  1. Sun innoittamana maljakossa jo hieman nuupahtaneet neilikat, joissa kukan paino on taittanu varren, saivat vielä uuden elämän mun kampauksessa. Kukat hiuksissa tekee arjestakin juhlaa <3

    1. Ihana kuulla! Ja kyllä, kukat hiuksissa tekevät arjestakin juhlaa <3! Ihanaa sunnuntaita :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *