2 täsmätuotetta silmäpusseihin

IMG_8750.JPG

Olen tänä syksynä huomannut taipumusta silmäpusseihin. Siinä ne joka aamu ovat olleet, eikä  ole kurkkuviipaleet eikä kylmä vesi auttaneet. Eikä kyllä lämmin vesi suihkussakaan.

Ostoslistalla on ollut ihmetuote joka lupaa poistaa silmäpussit hetkessä. 

Mietin kuitenkin yhä useammin, että mikä jonkin asian aiheuttaa, ja yritän vaikuttaa sen syntyyn eikä vain hoitaa oireita.

Syksy on ollut kiireinen, olen joogannut ja lenkkeillyt liian vähän. Kuivaharjaus on unohtunut monena iltana ja kroppa tuntuu oikein kaipaavan sitä. Unesta olen tinkinyt liian usein, ja syönyt liian myöhään.

Otin itseäni niskasta kiinni viikko sitten. Aikaisemmin nukkumaan, herkut minimiin ja ei syömisiä illalla. Keholle olisi muutenkin hyvä antaa rauha yöksi ja lopettaa syöminen paria tuntia ennen nukkumaan menoa.

Huomasin eilen aamulla että silmäpussit ovat aamuisin selvästi pienemmät. Joten uni ja järkevä ruokailurytmi ovat kunnon täsmäaseet taistelussa virkeämmän naaman puolesta :D!

Onko sulla jotain hyviä vinkkejä?

I’ve been noticing these bags under my eyes lately, and they sure ain’t Prada, lol. 

It has seemed that nothing helps, cucumber slices and ice water are all for nothing.

I’ve thinking about buying this wonder product that reduces eye bags in minutes. But I also believe you should think about what causes your problem and not only treat the symptom.

I’ve been too busy, skipping yoga and running too often. Overall my lifestyle hasn’t been on point.

So I did little changes, went to bed earlier and didn’t have snacks at evening. I stop eating about six o’clock and have something small like banana if  I’m really hungry.

And the bags are gone, or at least way smaller! So I think two best products to reduce the bags under your eyes are sleep and eating smart.

Kommentit (4)
  1. Uni ja suolan vähentäminen, paaaljon vettä sisäisesti!

    Mulla on pikimustat silmänaluset ja taipumus myös silmäpusseihin ja testaan nyt messuilta ostamaani ”täsmätuotetta”, vielä en ole ihmevaikutuksia huomannut, mutta luulen että kausikortisonilla on osansa asiaan. Jahka lääkitys loppuu teen havaintoja ja suosittelen mömmöä, mikäli se toimii 😀

    1. Mielenkiintoista! Kerro tosiaan sitten että onko toimiva tuote. Se on ihan hyvä olla useampi konsti, varsinkin pikkujoulukaudella :).

  2. Täsmätuotteelle olisi täälläkin tarvetta! Nimimerkillä lapsi heräsi tänäänkin klo 4.40 :/

    1. Apua :/, voin vaan kuvitella. Tuo täsmätuote on tosiaan monesti purkkitavaraa vaikeampaa hankkia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *