2020 meikkitrendit

Meikkityylini ovat vuodesta toiseen melko luonnollisia, ja klassisia. Tykkään silti poimia trendejä, ja sulauttaa niitä tyyliini. Selailin vuoden 2020 meikkitrendejä, ja poimin niistä itseäni eniten kiinnostaneet ja inspiroivimmat.

Koska luonnollisuus tuntuu olevan suurin trendi, meikkikuvani ovat kuvattu luonnonvalossa, ja ovat editoimattomia, lukuunottamatta kirkkauden lisäystä, joka on vaan tarpeen tähän vuodenaikaan.

Luonnollisuus: terve, hehkuva iho, läpikuultavan meikkivoiteen ja high lighterin avulla. Poskipunaa ja peitevoidetta lookin viimeistelyyn, vahvat contouringit voit unohtaa. Luonnolliset kulmat kulmageelin avulla. Valkoinen kajal kirkastamassa katsetta. Huulilla kiiltoa. Ripset luonnollisena tai läpinäkyvällä geelillä harjattuna.

ps. Valkoisella kajalilla voi tehdä myös rajauksen yläluomelle, kuten alemmassa meikissä.

Tummat huulet: itselleni vieraampi look, josta itseasiassa taidan tykätä. Tummat, marjaiset huulet ovat dramaattisempi look, ja todella helppo tapa tuoda vaihtelua ilmeeseen. Muun meikin pitäisin tummien huulten kanssa neutraalina.

Klassinen meikki: inspiroidu ysärimallien luonnollisista meikeistä. Mikään ei ole överiä, vaan meikki korostaa parhaita puoliasi. Käytin silmissä pehmeitä ruskeita sävyjä, muutama kerros ripsiväriä, poskipunaa, aurinkopuuteria, rajatut nudehuulet.

Luonnollisuuden vastapainona tulee myös kirkkaat luomivärit, turkoosit, siniset, lilat ja pinkit. Näidenkin käyttöön voit ammentaa inspiraatiota menneiltä vuosikymmeniltä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *