3 toimivaksi testattua kauneusvinkkiä

Erilaisten kauneus- ja hyvinvointivinkkien testailu on hauskaa. Joskus löytyy vinkkejä, jotka jäävät omiksi kauneusrutiineiksi, joskus tulee kokemusta rikkaammaksi.

Nämä viimeaikoina bongaamani vinkit testasin ja totesin niin hyviksi, että otin ne käyttöön, ja haluan myös jakaa ne kanssasi. Joten tässä 3 toimivaksi todettua kauneusvinkkiä.

Siniset silmät esiin: punertavaan taittava ruskea luomiväri on täydellinen kaveri sinisille silmille. Se syventää ja korostaa sinisen sävyjä.

Lämpöä hiuksiin: pieni pisara pinkkiä suoraväriä hoitoaineen sekaan tuo hiuksiin kauniin lämpimän sävyn. Sekoitan pisaran hoitoaineeseen kunnolla, ja levitän sitten hiuksiin normaalisti. Annan vaikuttaa muutaman minuutin, ja huuhtelen pois. Hiukset saavat hehkua ja kiiltoa.

Pirteä ilme: jääkylmän veden loiskinta kasvoille herättää ja virkistää ilmeen nopeasti. Hurjimmat loiskivat kasvoilleen vettä 25 kertaa, mutta vähempikin riittää herättelemään ja kiihdyttämään verenkiertoa.

Uusin vinkki jonka näin Tiktokissa on tehdä itseruskettavalla varjostukset kasvoilleen. Tämän luvataan antavan hehkeä ilme meikittömällekin naamalle…en ole vielä uskaltanut kokeilla!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *