3 x Julia Roberts

that film ... dress - Julia Roberts - pretty woman - Uma Linda Mulher

Viimeaikoina on tullut katsottua paljon vanhoja leffoja. Die Hardit, Tappavat Aseet, ja monia kasari ja ysäriklassikoita. Aluksi ajattelin, että apua miten noloja leffat varmaan ovat, onhan aika ajanut niistä ohi varmasti  aika lailla.

Mutta olin väärässä. Leffat ovat sympaattisia, jänniä ja äärimmäisen viihdyttäviä.Tuntuu jopa, että viihdyttävyys on asia joka leffoista unohtui 80-luvun jälkeen. Jokaisessa leffassa ei tarvitse olla ennalta-arvaamatonta loppua, syvää sanomaa, ja ahdistusta ja surua ja ties mitä. Joskus on vaan kiva katsoa leppoisaa, hauskaa ja todellakin ennalta-arvattavaa leffaa, jossa sankari pelastaa kaikki, ja rakastavaiset saavat toisensa. Puolisokin totesi, että enää ei osata tehdä tällaisia leffoja.  Minusta niille olisi tilausta.

Romanttisissa komedioissa katsoimme varsinaisen Julia Roberts kimaran.

Julia Roberts : ses rôles cultes : Mariage de mon meilleur amiKuka sanoo tahdon

Julia on harvoin ”pahiksen” roolissa, ja tuntuukin aluksi, että eihän tämä nyt voi käydä päinsä. Nuori Cameron Diaz on täydellinen vastanäyttelijä Julian hahmolle, joka yrittää varastaa Cameronin sulhasen Dermot Mulroneyn. Huomasin jossain vaiheessa olevani ihan pala kurkussa, tässä leffassa on sopivasti jännitystä, tunnetta ja myötähäpeää.

Julia Roberts Notting Hill:Notting Hill

En muistanut miten paljon tykkäsin tästä romanttisesta aikuisten sadusta missä kuuluisa amerikkalainen filmitähti rakastuu englantilaiseen kirjakaupan pitäjään, jota näyttelee Hugh Grant. Klassinen boy meet girl-tarina, josta on jäänyt elämään lause ”I’m just a girl, standing in front of a boy and asking him to love her.”

Julia Roberts in Pretty WomanPretty Woman

Klassikko, jonka viehätys ei katoa koskaan. Julia Robertsin ja Richard Geren kemia on mieletön. Julia on täydellinen rooliin, en usko että kukaan muu olisi sopinut paremmin tähän rooliin, joka vaatii herkkyyttä, viattomuutta ja muka kovuutta. Yksi lempparikohtauksiani on kun Julia on kylvyssä ja laulaa Princen Kiss-biisiä. Tässä leffassa on myös Roxetten kasariballadi Must have been love. Täydellinen rakkausleffa.

Seuraavaksi katsontalistalla Julia Robertsin tuotannosta Morsian karkuteillä ja Pelikaanimuistio.

Näin visuaalsiena ihmisenä on pakko todeta, että bonuksena vanhoissa leffoissa on loistavat asuinspikset. Ja Julia taisi noudattaa curly girl metodia jo kasarilla. On myös jotenkin virkistävää katsoa leffoja joissa kaikki meikkilookit ja kasvot ovat jotenkin niin luonnollisia ja persoonallisia. Joten ensi kerralla kun mietit mitä katsoa, tsekkaa myös vanhempien leffojen valikoima.

kulttuuri leffat-ja-sarjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *