3 x pelastus huonoon hiuspäivään

Huono hiuspäivä ja kiire? Mulle se on ainakin tuttua. Aamuisin minulle on tärkeää tehdä omat rutiinini rauhassa, mutta kun aikaa on rajallisesti, joutuu myös tekemään valintoja ja tinkimään. Jooga, koirien lenkitys sekä morning pages-päiväkirjapohdinnat ovat niitä asioita, joista en tingi. Hiukset puolestaan kuuluvat valitettavasti sarjaan laitan ne kivasti, jos ehdin.

Toki minulla on muutama super nopea vakkarikampaus, kuten nuttura niskaan tai päälaelle, jotka toimii aina. Kaipaan kuitenkin hieman vaihtelua, ja huivit ja pinnit ovat mahtava tapa luoda viimeistelty ilme, ja tuoda samalla asuun vähän väriä.

Tässä kolme omaa lemppariani huonon hiuspäivän taltuttamiseen:

  1. Huivipanta. En ole löytänyt montaakaan hiuspantaa, jotka eivät alkaisi painaa korvantakaa päivän mittaan. Huivi sen sijaan ajaa saman asian, mutta ei purista eikä paina. Löysin kesällä tämän värikkään huivin, ja totesin, että se tuo ihanan väripilkun myös syksyyn.
  2. Näyttävä pinni. Ysärityyliin tehty keskijakaus ja siihen lisätty pinni onnistuvat jokaiselta, sopivat kaikille, ja vievät aikaa pari minuuttia. Tässäkin värikkyys ja näyttävyys on valtia, eli mitä kirkkaampi ja näyttävämpi pinni, sitä parempi.
  3. Mummohuivi. Tämä on tyyli, joka toimii vuodenajasta toiseen. Kesällä se suojaa hiuksia auringolta ja syksyllä tuulelta ja kosteudelta. Minusta tyylissä on myös jotain ranskalaista tyylikkyyttä ja toisaalta hippimäistä boheemiutta, joten tällä piristät tyylin ankeina syysaamuinakin.

Kommentit (2)
  1. Heippa! Sulla on kiva blogi, jota tämmönen vanhempi ihminenkin lukee mielellään. Ja hiuksesi ovat minusta tosi kauniit.
    Hyvää syksyä sinulle!

  2. Huom. Mummohuivi ei ole mummohuivi, jos se on niskan takaa kiinni. Kokeilepa seuraavaksi laittaa leuan alta kiinni niin on heti erilainen lookki :D.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *