3 x viihdyn näiden parissa – tammikuu

Tänä vuonna jaan varsinaisten sarja-, leffa-, ja kirjavinkkien lisäksi joka kuukausi kolmikon, jonka parissa olen erityisesti viihtynyt. Olen löytänyt paljon hyviä vinkkejä nimenomaan blogien kautta, ja haluan jakaa omani muille.

Sarjat: The Flight Attendant, HBO

Aloitin tämän sarja suoraan sanottuna siksi, etten oikein tiennyt mitä muuta katsoisin. Juoni on tämä: Kaley Cuocon näyttelemä lentoemäntä herää krapulaisena Bangkokissa hyvin arveluttavassa tilanteessa ja tekee sarjan hyvin huonoja päätöksiä. Aluksi ajattelin, että hohhoijaa, tämä on taas jotain höttöä, mutta sarja osoittautui hurjan jännittäväksi, tapahtumarikkaaksi ja pitää otteessaan viimeiseen asti. Suosittelen jännäreiden ystäville.

Kirja: Yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista – Liane Moriarty

Onneksi sain tämän kirjan lahjaksi, koska se muistutti lukemisen nautinnosta. En ollut aikoihin lukenut puhdasta fiktiota, ihan vaan huvikseen. Nyt olen lukenut kaikki Moriartyn suomennetut kirjat, ja haluan lisää! Liane Moriartyn tapa kirjoittaa on viehättävä ja herkullinen. Jännittävä juoni avautuu pikkuhiljaa, ja pitää varpaillaan loppuun saakka. Kirjaa ei malttaisi laskea kädestään, ja inhimillisiin hahmoihin on helppo tykästyä. Kukapa arvaisi, että hyvinvointilomalla voi sattua vaikka mitä?

Musiikki: Madonna

Olen kuunnellut superpaljon Madonnan uran alkuvaiheen tuotantoa. Bordeline, Crazy for you, True blue, Vogue, Express yourself ja Into the groove pauhaavat aamuisin ja niistä tulee todella hyvälle tuulelle. Joskus kannattaa ihastua vanhoihin suosikkeihin uudelleen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *