30 days of Rachel Green

Päätin ottaa haasteeksi pukeutua kuten Frendien Rachel Green. 30 päivän ajan, eli koko marraskuun! Jokainen joka yhtään tuntee minua, tietää että Jennifer Aniston on mun lemppari-ihminen. Ja tietenkin hänen roolihahmonsa, Rachel Green Frendeistä on myös!

Erityisesti Rachelin asut olivat tyylikkäitä ja ihania. Kelpuuttaisin ne heti omaan vaatekaappiini, ja Jenniferin tyylistä päätellen ne olisivat kelvanneet hänenkin vaatekaappiinsa.

Mikä siinä Rachelin (ja Jenniferin) tyylissä sitten ihastutti? Rentous, ajattomuus, yksinkertaisuus ja välillä leikkisyys. Ominaisuudet joista koostuu loistava vaatekaappi.

Rachelin vaatekaapista löytyy paljon ruutua, minejä, saapikkaita, tyylikkäitä takkeja, ja hauskoja t-paitoja.

Kun aloin selailla kuvia Rachelin asuista, monet asut olivat sellaisenaan tai pienellä tvistillä ihan kelpoisia tähän päiväänkin puettuna.

 

Inspiraatiota siis Rachelin kaapista löytyy yllin kyllin. Ja toivottavasti myös omastani. Jokainen asu on koostettu siitä mitä kaapista löytyy, eli mitään uutta en tämän takia hanki. Tarkoitus ei myöskään ole viettää mitään 30 päivää kestäviä naamiaisia, haha, vaikak jotkut asut ovatkin niin tarkkoja kopioita kun mahdollista.

Kaikki asut löydät IG-tililtäni @marikajohannap

muoti paivan-tyyli
Kommentit (4)
  1. En tiedä ootko jopa sanonut sun Rachel-ihastuksesta ennen vai miksi oon ajatellut muutenkin että teillä on hyvin samanlaiset tyylit! 🙂 Ja apua mä en oo seurannut sun henk.kohtasta IG-tiliä, hyvä kun mainitsit tosta! Nyt meni seurantaan. <3

    1. Kiitos <3! Vitsi miten ihana kommentti, jälleen kerran piristit mun päivää :)!

  2. vilhelmiina hellstén
    5.11.2019, 12:04

    Aivan ihana oot, loving it (and you’re killing it) <3!

    1. Oi ite oot ihanuus <3<3!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *