4 x neule

En ole syysihminen, enkä myöskään erityisemmin fiilistele talvea. Yksi suuri etu näissä kylmissä vuodenajoissa kuitenkin on: pukeutuminen. Vaikka rakastan kesän helppoutta ja kepeyttä, neuleet, villakangastakit, samettihousut ja syksyn kerrospukeutuminen on ihanaa.

Syksyllä on mahtavaa ottaa käyttöön syviä sävyjä, pehmeitä ja paksuja materiaaleja ja olla kekseliäs tyylin suhteen.

Neule on yksi helpoimmista syystyylin kulmakivistä. Ja se ei todellakaan koskaan me ”pois muodista”, vaikka tuota ajattelutapaa vastaan nykyisin kapinoinkin. Sillä mikä on nyt muodissa, ei ole oikeasti mitään väliä. Pukeudu siihen mikä tuntuu hyvältä.

Kaivoin kaapista syysneuleet, ja kasasin pienen inspiraatiopostauksen.

RAITANEULE

Raidallinen neule on klassikko, ja se on aina skarppi. Mustavalkoinen neule on helppo yhdistää ihan mihin vaan.

VÄRIKÄS NEULE

Rohkein pukeutuu värikkääseen neuleeseen, asenteella, mitä villimpi ja värikkäämpi, sen parempi.

POOLONEULE

Siinä missä raitaneule on klassikko, niin on myös pooloneule. Se tekee asusta heti tyylikkään, ja sopii kaiken kanssa yhteen. Kokeile sitä paitapuseron, bleiserin, neuleen tai vaikka t-paidan alle. Poolo on myös ihanan lämmin, ja suojaa kaulan ja niskan syksyn viimassa. Itse feikkaan sillä myös välillä polkkatukan, jättämällä hiusten latvat kauluksen alle.

LYHYT NEULE

Lyhyt neule on loistava korkeavyötäröisten farkkujen kanssa. Monikäyttöisyys on tässäkin avainsana. Topin päälle, sellaisenaan, paitapuseron kaveriksi tai vaikka mekon kanssa, lyhyt neule toimii aina.

muoti paivan-tyyli
Kommentit (1)
  1. Moikka! Julkaisin blogiini lyhyen tekstin ”Mieti jos pankkitili täyttyisi yhtä nopeasti kuin pyykkikori” ja haastan sinut käymään vastaamassa tekstin alla olevaan kysymykseen, koska oon utelias! 😍

    Mukavaa Syyskuun jatkoa!🧡

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *