5 vaatekaappini kulmakiveä + opiskeluvinkki

Aloitin tällä viikolla muotisuunnitteluun ja muotiin liittyvän mielenkiintoisen kurssin. Ja tässä siis ihan mieletön vinkki: ilmaisia ja mielenkiintoisia kursseja vaikka mistä aihepiireistä on nyt tarjolla www.coursera.com sivustolla. Täältä juuri valitsin MoMan vetämän muotikurssin. Kurssin ensimmäisenä tehtävänä oli valita 5-10 itselle merkityksellistä vaatekappaletta.

Päätin että olen äärimmäisen tiukkana, ja valitsen vain sellaisia vaatteita joita olen rakastanut hartaasti vuosikymmeniä, ja hankin yhä uudelleen.

1. Valkoinen t-paita

Tämä vaatekappale ei ole suotta ikoninen. Seksikäs, siisti, skarppi, nostalginen, hauska. You name it. Sopii yhteen kaiken kanssa.

2. Valkoinen paitapusero

Kuten valkoinen t-paita, valkoinen paitapusero on timantti. Hihat käärimällä se on rento, rannalla se tekee uimapuvustakin tyylikkään ja farkkujen parina unohtumaton.

3. Siniset farkut

Sydämeni valittu farkkupari nyt ja ikuisesti on vaaleansininen, hieman kulunut pari Levikset 501:sia.

4. Pikkumusta

Kaapissani on pikkumusta joka taitaa olla 20 vuotta vanha. Se on hankittu jotakin muodollista tilaisuutta varten, ja edelleen se on hyvä turvavaate jos mitään muuta päälle laitettavaa ei meinaa löytyä.

5. Aurinkolasit

Aurinkolasit viimeistelevät tyylin kuin tyylin, ja ovat usein kirsikka kakun päälle mitä asu kaipaa. Tilasin itselleni Vestiairesta vintage Ray Banit ja odotan niiden saapumista malttamattomana!

Tästä listasta saattaa tulla tylsä fiilis, mutta loppujen lopuksi klassiset valinnat ovat sellaisia joissa viihtyy aina.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *