5 x 3 hyvää asiaa

IMG_8711.JPG

Sain tämän haasteen ihanalta So many stars-blogin Henriikalta, kiitos :)! Olin niin onnessani tästä.

Hyviä asioita ei voi koskaan miettiä liikaa, tällaisen jutun voisi vaikka tehdä kuukausittain. Kiitollisuuden ja onnen tunteilla on tapana kasvaa kun niitä vaalii.

Joten pidemmittä puheitta, mä haluan kertoa hyviä asioita mun maailmasta.

Päivässäni:

Musiikki-kuuntelen musiikkia koko ajan. Tavallisesta ruokakaupassa käynnistäkin saa ihan erilaisen kokemuksen riippuen siitä mitä musiikkia kuuntelee. Tänään mä kuuntelin Oasista. 

IMG_8955.PNG

Aurinko-vaikka on ollut kirjaimellisesti jäätävän kylmä, aurinko on paistanut ja muistuttanut keväästä. Aamuisin auringon nousut ovat olleet ihan mieletöntä katseltavaa bussin ikkunasta.

IMG_8801.JPG

Suklaa-en tiedä tulenko ikänä pääsemään eroon suklaasta. Ja toisaalta, tarviiko mun edes, Fazerina-patukka teki mut tänään todella iloiseksi.

Tänä vuonna:

Radio-ohjelma-kuten olen kertonut, teen Wannabe DJ nimistä radio-ohjelmaa. Rakastan sitä. 

IMG_8949.JPG

Kesä-olen kesä-ihminen. Eikä kesään ole enää kuin muutama hassu kuukausi!

Suunnitelmat-tälle vuodelle on suunnitteilla vaikka mitä kivaa ja ihmeellistä. 

Elämässäni:

Perhe-perhe, johon luen myös lähimmät ystävät ja koirani jotka ovat mulle kuin lapsiani ovat parasta elämässäni.

Terveys-olen kiitollinen siitä joka päivä.

Estetiikka-kaikki kaunis tuo vaan niin paljon iloa elämääni. Tuntuu että kun näen jotain kaunista, aivoissani kehittyy välittömästi endorfiineja.

Minussa:

Luovuus-pienestä pitäen vahvin ominaisuuteni on ollut luovuus. En olisi minä ilman sitä.

IMG_8557.JPG

Eläinrakkaus-antaisin vaikka vaatteet päältäni jos voisin auttaa sillä jotakin eläintä. Haluan olla vanhana kuten Brigitte Bardot ja käyttää eläkepäiväni eläinten pelastamiseen. 

Lojaalius-olen äärimmäisen lojaali tytär, sisko, puoliso, ystävä. 

Blogissani:

Lukijat-olen häkeltynyt siitä että saan ihania kommentteja, ihmiset, te tyypit luette ja seuraatte tätä blogia. Olette parasta tässä!

Inspiraatio-rakastan niitä hetkiä kun innostun ja i nspiroidun jostakin aiheesta. Mun tyyli kirjoittaa on rykäistä juttu paperille. Se on siinä, parhaat jutut tulevat suoraan sydämestä.

Aitous-arkeni ei ole niin kovin glamourista, ja joskus varmaan kovin tylsääkin jonkun mielestä, mutta tässä blogissa ”what you see, is what you get”.
 

Haastan mukaan Une petit lifen Ninan sekä Ps. Never stop smiling-blogin Johannan <3!

Kommentit (2)
  1. Hahaa, osuvasti sanottu tuo ”rykäistä juttu paperille”! Samaistun, sillä omat juttuni tulevat myös yleensä fiilispohjalta 🙂

    1. Se on kyllä jännä miten ne onkin sellaisia puuskia :). Hyödynnän samaa kyllä monessa muussakin, kuten siivoamisessa, kun mulla tulee sellainen puuska, käytän sen ihan loppuun asti, kun tiedän että silloin saa niin paljon aikaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *