5 x random facts

Tykkään lukea muiden blogeista juttuja joissa he kertovat itsestään, ja avaavat persoonaa blogin takana. Niinpä mietin, että tämän tyylistä sisältöä saisi olla välillä tässäkin blogissa.

Instagramissa pyörinyt viisi asiaa minusta, on aika hauska tapa kertoa itsestään. Varsinkin henkilölle jolle on loppujen lopuksi hyvin vaikea kirjoittaa itsestään.

1. Rakastan, siis rakastan koiria! En tiedä miten voikin olla niin ihana, älykäs, hauska ja lempeä eläinlaji, ja se on valinnut ihmisen kumppanikseen. Ollaan siinä suhteessa aika onnekkaita.

2. Bon Jovin kaikki imelimmät balladit kuten Bed of Roses, Always ja I’ll be there for you, ovat musta niin ihania. Rakastan laulaa niitä mukana oikein tunteella, naapurit eivät ehkä niinkään nauti siitä!

3. En ole koskaan laulanut karaokea, maistanut piimää tai mämmiä, enkä katsonut yhtään Game of Thronesin jaksoa (yritin tosin, mutta ei vaan iske yhtään).

4. Olen tosi herkkä, koen kaiken tunteella, huiput ja pohjat. Joskus se on piirre jonka haluaisin muuttaa, joskus tuntuu että se on vahvuuteni.

5. Olen ollut kasvissyöjä 12-vuotiaasta. Se oli päätös jota en ole katunut hetkeäkään, ja en tiedä olenko ollut mistään ikinä yhtä varma.

Olisi todella kiva kuulla teistä jotka blogiani lukevat! Mistä päin olette, miksi luette tätä blogia ja mikä sisältö kiinnostaa eniten :)?

Kommentit (12)
  1. 1, 4 ja 5 voisi olla melkein suoraan mun suusta, sillä erotuksella, että minusta tuli kasvissyöjä 14-vuotiaana (äitini ei suostunut sitä aiemmin). Minäkään en ole nähnyt yhtään Game of Thrones -jaksoa. Olen kyllä maistanut mämmiä ja piimää, mutta en ajatellut maistella jatkossa uudestaan – not my cup of tea.

  2. Nää on aina kivoja postauksia 🙂

    Aah, Bon Jovin Always!! <3

    4. Sama juttu, välillä haluaisin muuttaa piirteen itsessäni, mutta monesti se on myös vahvuus 🙂

    1. Bon Jovin Always on kyllä ihana <3. Tuo herkkyys on kyllä haastava ominaisuus. Tuntuu joskus että elämä olisi helpompaa ilman sitä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *