7 asiaa minusta

IMG_6207.PNG

Törmäsin Minnean blogissa tähän hauskaa juttuun 7 x satunnainen asia minusta, käykääpä muuten lukemassa http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/7-x-satunnainen-fakta-minusta, ja ajattelin että olisi kiva tehdä tämä itsekin.

 

1. Olen todella sählä. Multa on katkennut etuhammas, olen ajanut pyörällä puuta päin ja vahingossa irroittanut kaapin oven saranoiltaan…

2. Pelkään lintuja. En muista olenko sitä muissa yhteyksissä kertonut, mutta pelkään varsinkin kanadanhanhia, lokkeja ja puluja. Jotkut linnut ovat toki kauniita, mutta on ne vaan hurjia.

3. Kuuntelen musiikkia päivittäin useita tunteja, ja käyn keikoilla kuukausittain. Rakastan musiikkia yli kaiken ja minussa asuu pieni wanna-be-kitaristi…jonain päivänä mä vielä tilutan Sweet Child O’ Minen kuten Slash.

4. Olen äärimmäisen empatiakykyinen, jopa pisteeseen missä se on itselleni super rasittavaa.

5. Elämäni käännekohta oli kun läheiseni sairastui vakavasti. Olen täysin eri ihminen joissakin asioissa, ja opin hetkessä ajan merkityksen. Mitään ei kannata lykätä asenteella että ”ens kerralla”, ensi kertaa ei ehkä tule, tai silloin asiat ovat täysin eri tavalla. On vain nyt.

6. Ostan liikaa vaatteita edelleen. Mä tiedän sen. Opettelen kokoajan harkitsevaisemmaksi, sekä haluan kierrättää ja hyötykäyttää kaikki hankkimani tavarat.

7. Olen naimisissa pojan kanssa johon ihastuin 14-vuotiaana. Emme tosiaan silloin alkaneet seurustella eikä tyyppi edes tiennyt mitään olemassa olostani, mutta life is funny.

Kommentit (4)
  1. Tuosta kohta seiskasta tekisi mieli kuulla lisää. 🙂

    1. Ehkä tästä kuullaan vielä :)!

  2. Oi, kiitos linkityksestä <3

    Ihania nää sun faktat! Suloista, että oot naimisissa sun teini-ihastuksen kanssa <3 Elämä osaa yllättää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *