Kymmenen pisteen leivontaa

IMG_1539.PNG

Kun kysyn kaupassa, että tehdäänkö Rauchkäsejä, joka kerta vastaus on innokas joo! 

Rauchkäset on juttu, jonka keksin kerran, kun juustolautasesta jäi savunmakuista chilisulatejuustoa iso kimpale jäljelle, ja pakastimessa oli voitaikinaa. 

Todellisuudessa nämä Rauchkäset ovat siis ihan tavallisia sulatejuustopasteijoita.

Ne valmistuvat parissakymmenessä minuutissa, ja tässä ajassa on mukana voitaikinalevyjen sulamisaika.

Leikkaa levyt halki keskeltä, jolloin levyistä tulee epäsymmetrisiä kolmioita. Raasta juusto tai paloittele se. Laita juustoa levyille ja rullaa ne kasaan samoin kun croissantit.

Uuniin voitaikinapaketin ohjeen mukaan.

Juusto saa tursuilla ulos, näiden ei tarvitse olla nättejä, maku ratkaisee.

IMG_1536.PNG

IMG_1540.PNG

 

Muoti Ruoka ja juoma Mieli Trendit
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.