Adelen inspiroima pikkujoulumeikki

Adele on tunnettu upeista silmämeikeistään ja näyttävistä kissarajauksista. Olen niin ihastunut hänen meikkilookeihin ja niistä inspiroituneena päätin loihtia pikkujoulumeikin.

Tämä meikki on melko helppo tehdä, ja sopii myös arkeen. Näyttävämmän siitä saa vaihtamalla huulille tumman punan. Säännöt siitä ettei vahvaa silmä- ja huulimeikki saa yhdistää voi unohtaa.

Pidin meikkipohjan kuulaana, ja panostin perusteelliseen ihon kosteutukseen. Tykkään siitä että iho saa näkyä.

Harjasin kulmat geelillä ja täytin kynällä aukkokohtia.

Poskille lisäsin reilusti persikan sävyistä poskipunaa. Levitin poskipunan trendikkäästi poskiluun päälle ja häivytin sen ylöspäin kohti ohimoista.

Silmämeikki oli se jännittävin vaihe! Liikkuvalle luomelle levitin vaalean luomivärin, ja luomivakoon persikkaa ja lämmintä ruskeaa. Häivytin sävyä ylös ja ulospäin.

Rajauksen lähdin tekemään ensin tussilla, ja lopuksi vahvistin rajauksen vielä kajalilla. Moni kammoaa kissarajauksia, mutta kannattaa muistaa että rajauksia ei tarvitse tehdä yhdellä vedolla, ja jälkeä voi siistiä vaikka vanupuikolla.rajausten jälkeen taivutin ripsiä reippaasti ja lisäsin kaksi kerrosta ripsaria. Dramaattisempaa lookia kaipaava lisää irtoripsiä lookkinsa.

Huulet rajasin ensin pehmeän ruskealla, jonka päälle vedin ruusunpunaisen rajauksen. Näin huulista saa huijattua hieman pulleammat. Huulipunaksi sekoitin persikkaista ja pinkkiä sävyä.

Lopuksi suihkautin kasvoille ruusuvettä, joka viimeistelee meikin.

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *