Äiti tuotko mulle PVC-housut?

Hey girl

Lause jota ei ihan heti arvaisi suustaan päästävän äidilleen on "voitko tuoda mulle semmoiset kiiltävät pvc/latex-housut" :D.

Äiskä osaa hyvin ostaa just sellaisia juttuja tuliaiseksi mitkä sopii mun päälle ja mistä mä tykkään. Joten kun vanhemmat lähti aurinkolomalle ja täällä satoi vettä sadatta päivää putkeen, ajattelin että jos nämä saisi tänne harmauteen mieltä ilahduttamaan. 

Se housuista on todettava että ne ei kyllä sitten jousta yhtään, jos mietit kahden koon välillä, ota se isompi jos haluat esim. laittaa paidan helmaa housun kaulukseen.

Jos etsit jotain monikäyttöistä vaatetta missä on vähän särmää, nämä housut voisi olla sunkin juttu. Itse tiedän että tulen käyttämään nämä loppuun nopeasti. Neule, T-paita, ylisuuri college, näiden kanssa toimii arjessa kaikki. Ja mielestäni housut ovat myös hyvinkin pikkujoulukelpoiset. 

"Mom, can you bring me pvc pants?" must be one of the strangest sentences I've said to her, lol. But when my parents got to vacay in the sun,  I thought it would be appropriate that they bring me something nice, since the weather here sucks big time.

I think these are one of the most versatile pants I own. Note, that these do not stretch at all, so if you are not sure of your size, take the bigger size. Especially if you like to tuck in your blouses.

I think these give a little edge to every top, tee or sweater you have, and you can wear these to parties too.

Lakki & neule H&M // Housut Stradivarius // Kengät Dr. Martens

Kommentit

Suttastiina

Ooh, tuli teinivuodet mieleen kun tilasin Briteistä pvc-farkkuja pönkittämään uskottavaa punk-imagoa. Niitä aarteita sitten paikkailtiin jeesusteepillä ja lopulta taisivat olla enemmän teippiä kuin housua, mutta oikeaa asennetta ilmaisivat upeasti.
Ainoa ikävä puoli noissa oli mielestäni se, että hiottavat ihan p**keleellisesti.

Onneksi työelämään solahtaminen opiskeluaikojen tiukan budjetin jälkeen mahdollisti nahkahousujen ostamisen ja niissä olen sen jälkeen pysynyt, mukavuuden halu voittaa sen, minkä ärtsyssä ulkonäössä häviää.
Hitsi, voisikin taas kaivaa nahkikset kaapista ja tepastella syksyyn ne jalassa!

MarikaJohannaP
Hey girl

Joo, nahkikset esiin :)! Näissä materiaaleissa on se hyvä puoli myös, että kun on tällainen hieman sählempi, voi kaiken vaan pyyhkäistä kostealla rätillä pois :).

Suttastiina

Tottakin todempaa!! Silittämättä siistitkin vielä!

hazar (Ei varmistettu)

Ehkä siisteimmät housut ikinä! Seuraavaksi samanlaiset punaisena?

MarikaJohannaP
Hey girl

Punaisia ole etsinyt :)!

hazar (Ei varmistettu)

Voisin sponssata sulle muodikkaat ratsastussaappaat, jos ne sopii tyyliisi! Ja ilmoitan kyllä jos löydän sulle punaiset housut!

Kommentoi