Äiti tuotko mulle PVC-housut?

IMG_8220.JPG

IMG_8211.JPG

IMG_8217.JPG

Lause jota ei ihan heti arvaisi suustaan päästävän äidilleen on ”voitko tuoda mulle semmoiset kiiltävät pvc/latex-housut” :D.

Äiskä osaa hyvin ostaa just sellaisia juttuja tuliaiseksi mitkä sopii mun päälle ja mistä mä tykkään. Joten kun vanhemmat lähti aurinkolomalle ja täällä satoi vettä sadatta päivää putkeen, ajattelin että jos nämä saisi tänne harmauteen mieltä ilahduttamaan. 

Se housuista on todettava että ne ei kyllä sitten jousta yhtään, jos mietit kahden koon välillä, ota se isompi jos haluat esim. laittaa paidan helmaa housun kaulukseen.

Jos etsit jotain monikäyttöistä vaatetta missä on vähän särmää, nämä housut voisi olla sunkin juttu. Itse tiedän että tulen käyttämään nämä loppuun nopeasti. Neule, T-paita, ylisuuri college, näiden kanssa toimii arjessa kaikki. Ja mielestäni housut ovat myös hyvinkin pikkujoulukelpoiset. 

IMG_8221.JPG

IMG_8225.JPG

”Mom, can you bring me pvc pants?” must be one of the strangest sentences I’ve said to her, lol. But when my parents got to vacay in the sun,  I thought it would be appropriate that they bring me something nice, since the weather here sucks big time.

I think these are one of the most versatile pants I own. Note, that these do not stretch at all, so if you are not sure of your size, take the bigger size. Especially if you like to tuck in your blouses.

I think these give a little edge to every top, tee or sweater you have, and you can wear these to parties too.

Lakki & neule H&M // Housut Stradivarius // Kengät Dr. Martens

Kommentit (7)
  1. Ei huomaa vaikka kusi luiskahtaa housuun.

  2. Ehkä siisteimmät housut ikinä! Seuraavaksi samanlaiset punaisena?

    1. Punaisia ole etsinyt :)!

      1. Voisin sponssata sulle muodikkaat ratsastussaappaat, jos ne sopii tyyliisi! Ja ilmoitan kyllä jos löydän sulle punaiset housut!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *